Правителството е направило всичко необходимо да осигури газовите доставки с

...
Правителството е направило всичко необходимо да осигури газовите доставки с
Коментари Харесай

Премиерът: Направили сме всичко необходимо, училищата да не останат на студено и тъмно

Правителството е направило всичко належащо да обезпечи газовите доставки с нужните количества за страната през целия отоплителен сезон, тъй че учебните заведения да не останат на студено и мрачно, да има задоволително газ и горива, които употребяват. Това сподели министър-председателят Гълъб Донев, който откри новата образователна година в столичното 60-о ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий “, чийто ученик е бил.
Прочетете още
Ще осигурим обикновено наличие и естествен образователен развой във всички учебни заведения в страната, с цел да не отклоняваме децата от присъствената форма на образование, да не бъдат смесени форми - присъствено и отдалечено, сподели той.

Премиерът отхвърли да дава отговор на въпроси, които не са свързани с първия образователен ден, като диалозите с " Газпром ".

Все отново сподели, че напъните на държавното управление са да обезпечи задоволително доставки на горива, на газ от всички вероятни източници и е диверсифицирало 100% доставките, източниците и пътищата на доставки, с цел да се подсигурява, че учебните заведения, детските градини и ясли, лечебните заведения няма да останат на мрачно и студено.

Преди да приказва пред публицистите той насочи одобрение към учениците, учителите и родителите в границите на тържеството, след което влезе в класните стаи с първокласниците, с цел да им пожелае персонално на добър час и триумф.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР