Правителството е инсталирано от САЩ, за да изпълни няколко външнополитически

...
Правителството е инсталирано от САЩ, за да изпълни няколко външнополитически
Коментари Харесай

Костадинов: Правителството е инсталирано от САЩ, за да изпълни външнополитически задачи

" Правителството е конфигурирано от Съединени американски щати, с цел да извърши няколко външнополитически задания, а по-късно евентуално да послужи като бушон и по нататък да има избори. А те нещата отиват натам - на предварителни избори през тази година.... Когато едно държавно управление очеизвадно не работи добре и всяко едно негово деяние води до скандал, колкото по-скоро завърши този фарс, толкоз по-добре, тъй като фарсът ще се изроди в покруса ". 

Това сподели пред Костадин Костадинов , водач на партия " Възраждане ".

" Съмнявам се, че Слави Трифонов е схванал тази седмица за желанията на Кирил Петков за Северна Македония. За това нещо се приказва още от края на предходната година. И то се приказва толкоз,порите, че беше дори призован специфичен КСНС, който имаше за цел точно да закрепи българската позиция да не се подвига ветото за РСМ, до момента в който не се изпълнят българските условия. Тази позиция не се е трансформирала публично. Ако Трифонов имаше някакви съществени намерения в посока отбрана на националния интерес, трябваше да каже това още при започване на годината, а не в тази седмица, когато две от партиите в ръководещата коалиция си мерят въздействието по въпроса коя от тях да вземе поста ръководител в Българска народна банка ", разяснява той и изрично акцентира, че  " Възраждане " няма да поддържа нито един от двамата претенденти за поста - Андрей Гюров и Любомир Каримански.

Костадинов акцентира, че партията му ще се опълчва на решения на Народното събрание, с които не е съгласна, с " оптимално огромен цивилен напън ".

По думите му 10 000 последователи на  " Възраждане " са били пред Народното събрание на протестна проява против вероятно оказване на българска военна помощ на Украйна.

Според водача на " Възраждане " НАТО " съставлява опасност за националната и териториална защита, целокупност и сигурност на България ", тъй като след влизането на страната ни в Алианса три пъти е намалял отбранителният капацитет на страната ни.

Във връзка с българския транспортен съд „ Царевна “, който е в пристанището в Мариупол, Костадинов разяснява, че в случай че той е на мястото на премиера Кирил Петков, би извикал посланика на Украйна, с цел да потърси през него връзка с украинските управляващи, които да оказват помощ за освобождение на българските моряци:

" Веднага да се влезе в контакт с съветската страна, с цел да упорства дейностите им да бъдат оптимално премерени, с цел да не се допусне българите да станат жертва в този спор. Това би трябвало да стане незабавно ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР