Правилото, че идилията в любовните отношения трае долу-горе три месеца,

...
Правилото, че идилията в любовните отношения трае долу-горе три месеца,
Коментари Харесай

Началото на края ли виждаме: Глория съска на Добри с ледена физиономия!

Правилото, че идилията в любовните връзки трае долу-горе три месеца, май ще се удостовери за енти път. Глория и Добри са дружно съвсем двойно повече и ето, че към този момент се чува гръм в парадайса.

Както знаем, Добромир Добрев е доста по-млад от певицата, а през цялото време го упрекнаха и в " селяндурска " визия и държание. Да, той е висок и несъмнено добре комплициран, само че до такава степен - искрено не може да парадира със жанр и класа, до момента в който Гло постоянно се е мъчила да се прави на " кралица ".

Именно по тази тематика се оказа и " абсурдът " им на обществено място с най-малко дузина очевидци. Глория се появила на събитие блестяща, както постоянно, с публична вечерна рокля, нагласена и барната. Примата се срещнала напрано там с Добри, който й се довлякъл като... ами сами виждате като какво.

" Как можа?! Толкова ли беше мъчно да си сложиш един костюм или най-малко една естествена риза?! А и дънки... на пазар ли отиваме?! Смяташ ли, че си подхождаме като визия?! ", сопнала му се Глория с спокоен глас и мразовит взор, само че думите й са чути от задоволително хора.

Разбира се, видяла камерите пред себе си, тя мигновено се ухилила и се престорила, че всичко е по масло и мед. " Тези неща обаче не се играят. Явно Гло е привикнала да му заповядва и да го кори, най-малкото, тъй като е по-възрастна. Но по този начин мъж не се задържа, колкото и да си богата или известна ", разясняват източниците.

Тагове: Добромир Добрев Глория добри Глория и Добри Гло дънки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР