Прави се опит за дискредитиране на протеста. Това заяви пред

...
Прави се опит за дискредитиране на протеста. Това заяви пред
Коментари Харесай

Прави се опит за дискредитиране на протеста

Прави се опит за дискредитиране на митинга. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин във връзка събитията от нощес при разбиването на вратата на някогашния Партиен дом и конфликтите с полицията. 
Видяхме агитките вечерта, които няма логичност да желаят същинската смяна. Почти всеки ден съм на тези митинги и виждам какви хора са там, сподели Вигенин. По думите му младежите, които са предизвикали, доста наподобяват на тези, които са взели участие в контрапротеста в отбрана на Иван Гешев при неговия избор за основен прокурор.
Версията на Министерство на вътрешните работи за случая пред Народното събрание - офанзива на протестиращи (СНИМКИ)
Ние ще бъдем гласа на протестиращите вътре в Народното събрание, сподели още той във връзка петият избор на съмнение от страна на партията против държавното управление на премиера Бойко Борисов.Той прикани протестиращите да ги поддържат по време на разискванията в зала от жълтите павета пред Народното събрание.
Българска социалистическа партия внася пети следващ избор на съмнение против кабинета " Борисов 3 "
Вигенин изрично разграничи парламентарната група на Българска социалистическа партия от диалозите на депутата Александър Паунов с обвинения Васил Божков и разгласи: " Ако други депутати се окажат в сходна позиция, дейностите против тях ще бъдат същите ".
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР