Прасетата нямат нищо общо с изборите. Това каза министърът на

...
Прасетата нямат нищо общо с изборите. Това каза министърът на
Коментари Харесай

Танева отрече от ГЕРБ да са използвали африканската чума за купуване на влияние

Прасетата нямат нищо общо с изборите . Това сподели министърът на земеделието, храните и водите Десислава Танева в отговор на обвиняване, отправено от депутата от Българска социалистическа партия Георги Гьоков. 
Народният представител от левицата се усъмни в потреблението на средствата за еднократна помощ за АЧС за пазаруване на политическо въздействие .
Гьоков обърна внимание, че една от водещите малките екрани в България е излъчила предаване по какъв начин чумата по свинете се е намесила в пропагандата на кандидат-кметовете , обвързвано с изплащането на компенсации на хора фантоми в Община Сливен.
" Недопустимо е потреблението на средства за пазаруване на политическо въздействие ", разяснява Гьоков.
На изказванието на Гьоков, министър Десислава Танев отговори:
" Дори водещата телевизия, която се опитваше в изборния ден да направи подстрекателство и операция, че тази активност и мярка от лятото оказва помощ на някои да стане кмет, не ви избави от съкрушителната загуба в община Сливен и региона “, уточни Танева.
Министърът употребява опцията да благодари на всички хора през лятото, които са показали схващане към огромната рецесия с епизоотията африканска чума по свинете и са изпълнили рекомендациите.
„ Със сигурност би трябвало да благодаря на всички хора, които ни помогнаха с тази акция “, добави Танева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР