Практиката големите новинарски организации да наемат бивши законодатели, правителствени служители

...
Практиката големите новинарски организации да наемат бивши законодатели, правителствени служители
Коментари Харесай

Сривът на Рона Макданиел от NBC бележи последния новинарски канал, който се сблъсква с бунт от либерални служители за GOP platforming

Практиката огромните новинарски организации да наемат някогашни законодатели, държавни чиновници и политически лица съществува от десетилетия и значително не провокира несъгласия. Целта, изключително за телевизионните мрежи, може да варира от разчитане на мнение на специалисти по избрани тематики до позволяване на разнообразни гледни точки за разискване на новините от деня.

Но поляризацията на американските политиката и все по-либералното групово мислене, което завладя редакциите, прекатурнаха способността на компанията да взема сходни решения без драми на работното място. И това сега се разпростира в NBC News.

В петък NBC разгласи, че е наела някогашния ръководител на RNC Рона Макданиел като политически анализатор за всички свои платформи, в това число за своята твърдо демократична сестринска мрежа MSNBC.

Бившият ръководител на RNC Рона Макданиел имаше мразовит банкет при дебюта си като политически анализатор на NBC в неделното „ Meet th...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР