ПР експертът Максим Бехар дебютира на музикалната сцена в ефира

...
ПР експертът Максим Бехар дебютира на музикалната сцена в ефира
Коментари Харесай

Бехар рапира с Мишо Шамара

ПР специалистът Максим Бехар дебютира на музикалната сцена в ефира на американското R&B радио Hоt 21. В първия си сингъл " PR We Are " той си партнира с Мишо Шамара, неговия наследник Lil Sha и американската кънтри певица от Нешвил Сара Харалсън.

Песента направи своята двойна премиера този вторник по едно и също време в Ню Йорк в ефира на радио Hot 21 и в София – по „ БГ радио “, осведомят от екипа на Бехар.

„ Почти случайност ни събра в студиото с Мишо Шамара и сина му, и единствено за няколко часа направихме песента. За наша изненада, тя бързо натрупа почитатели и откакто я изпратихме на няколко радио станции в Съединени американски щати, където Мишо живее със фамилията си, от авторитетното Hot 21 реагираха незабавно и предложиха промоцията да бъде първо при тях. Реших обаче, че за това би трябвало да имам и български сътрудник и приятелите ни от „ БГ радио “ откликнаха незабавно “, споделя Максим Бехар.

Той е създател на текста дружно с Lil Sha. Посветил е дебюта си в музиката на бизнеса, в който работи от 30 години и с който има десетки международни триумфи. Това в действителност е първата и единствена ария в света, правена в миналото за този бизнес, разяснява Бехар.

Разказва, че включването на нежните вокали на Сара Харалсън в сингъла също става съвсем на смешка. Бехар я кани да стане част от плана, откакто се среща с нея инцидентно в софийски пъб, където тя предишния месец има присъединяване единствено за една вечер с групата на българския издател и кънтри артист от Велико Търново Нейко Генчев. Певицата чува демо версията и незабавно се съгласява да се включи.

„ Беше доста вълнуващо да участваме в този план. За мен Максим постоянно е бил образец за това по какъв начин би трябвало да се работи и по какъв начин човек би трябвало да се държи в обществото, само че в този момент успяхме да забележим неговия професионализъм в деяние и той в действителност е на международно равнище във всичко, което прави. Сигурен съм, песента ще има величествен триумф в интернационалните ранглисти “, сподели Мишо Шамара.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР