PR експертът Ива Екимова коментира случая с прокурорския син Васил

...
PR експертът Ива Екимова коментира случая с прокурорския син Васил
Коментари Харесай

Ива Екимова: Бащата на Васил Михайлов трябва да си подаде оставката на секундата

PR специалистът Ива Екимова разяснява случая с прокурорския наследник Васил Михайлов от Перник. Срещу младежа в прокуратурата са предадени 12 тома материали, а по случаите с присъединяване му са разпитани 45 индивида, които ще бъдат призовани като очевидци.

" Никого не осъждам, приказвам от персонално мое име и не желая да върша никакви внушения. Но неслучайно хората споделят за първите пет години. Защото този юноша, който е на 18 години, не знам на какво тъкмо е ставал очевидец, растейки, и в каква среда е живял. Би трябвало да е растял в умна и образована среда. В същото време като родители си давам сметка какъв брой сложна е алтернативата сред това да е личното ти дете, ти да си обществена персона в един значителен град, и то с отговорности, с позиция, с работа и ангажимент към обществото. И в това време твоето дете по този метод петни името ти и ти не можеш да направиш нищо като родител и като човек. Защото явно като заместник-прокурор имаш какво да правиш, само че по какъв начин се случва това? ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Извън него има доста други хора, над които е повдигнат чадър. Докато тези хора както и други, които не са обществени персони и наследници на прокурори, не получат присъда и законът не се стовари с цялата си тежест върху тях, няма по какъв начин да чакаме да има правдивост. Всеки подрастващ, който става очевидец на тази беззаконност, счита, че може да свърши същото ", добави Екимова.

" Бащата би трябвало на секундата да си подаде оставката. Това би бил един образец към по този начин или другояче изгубеното образование ", приключи тематиката PR специалистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР