ПП “ осъжда събитията около смъртта на руския опозиционен политик

...
ПП “ осъжда събитията около смъртта на руския опозиционен политик
Коментари Харесай

ПП осъжда събитията около смъртта на Навални

ПП „ “ осъжда събитията към гибелта на съветския опозиционен политик, античовешките ограничения и условия, на които е бил подложен в пандиза в Русия.

Смъртта на Навални е опит за показно систематично и целеустремено ликвидиране на свободната воля. На демокрацията. На смелостта да си опозиционер и герой за правдивост.

Ние, от „ “, като проевропейска партия, сме изрично срещу репресивните и незаконни дейности на Кремъл против правата на индивида. Ще продължим да се борим за мира и естественото развиване на страната ни като пазиме ползите на България и българските жители и не разрешаваме съветското въздействие у нас да стопира този развой. Парламентарната група на ПП-ДБ ще внесе законопроект за изцяло въвеждане на всички наказания и ограничения против режима на Путин и неговите стопански ползи на българска земя.

" Путин не схваща, че убивайки Навални не убива духа на свободата, прави го по-силен и несломим, тъй като в този момент Навални стана знак на мощ, на вяра, на независимост, който не може да бъде окован в пандиза, не може да бъде прикрит от хората, който не може да бъде погубен още веднъж. Навални завоюва! Путин ще загуби! ", сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. 

Вярваме, че кончината на надалеч не е краят на битката за свободен и либерален свят. Макар и посмъртно той ни демонстрира смисъла на борбата, която светът води с режима на Путин. Смисълът да поддържаме Украйна. Смисълът да се обединим. За да победи демокрацията, за свободата, за Украйна, за мира в Европа и в последна сметка за България.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР