ПП МИР и нейните членове подкрепят каузите на Национална асоциация

...
ПП МИР и нейните членове подкрепят каузите на Национална асоциация
Коментари Харесай

ПП МИР: Процесите, разрушаващи семейната среда са сред основните причини за нарастващата детска агресия

Политическа партия МИР и нейните членове поддържат идеите на Национална асоциация «Поход на семейството» и се причисляват към тях не като членове на партия, а като членове на българското общество, като фамилии и като виновни към децата си родители.
Ние постоянно ще се противопоставяме на фактори, разрушаващи фамилната среда, тъй като последните 5 години сме очевидци по какъв начин всеки втори брак приключва с бракоразвод. Същите индикатори са видните и за двойките живеещи на фамилни начала. Друг проблем, който визира голям брой двойки е водените посред им войни след формалната им разлъка за попечителството върху децата, а тези войни унищожават детската душeвност и този развой е необратим. Процесите разрушаващи фамилната среда са измежду главните аргументи за възходящата детска експанзия.
Във връзка и в поддръжка на концепциите на „ Поход за фамилията " Политическа партия МИР ще провежда разнообразни форми на публичен разговор за сливане на експертно, обществено, морално както и духовно мнение за поддръжка на фамилията. Ще насърчим чуване и полемика сред всички участници от подкрепящи и отхвърлящи Национална тактика за детето 2019-2030 година Политическа партия МИР е за разговор и взаимно решение на въпросите свързани с нашите деца и фамилии. Едностранното писане на тактики и документи, касаещи основните настоящи лица в тях е неверно и недопустимо.
В политическата ни платформа Семейството и неговото богатство, както и поддръжка от страна на институциите и вероизповеданията, заема значима роля. Политическа партия МИР счита, че с цел да работи вярно една обществена конструкция е належащо:
1. Строг асортимент при наемане на обществени служащи, съответно възнаграждение обвързано с реализирани резултати
2. Налагане на идея за изменение на Семейни кодекс
3. Налагане на наложителна медиация, касаеща фамилни разногласия.
4. Засилен надзор над НПО-тата в сектора
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР