ПП ГЕРБ ще възстанови по подходящия начин т.нар. преференциално гласуване,

...
ПП ГЕРБ ще възстанови по подходящия начин т.нар. преференциално гласуване,
Коментари Харесай

ГЕРБ връща преференциалния вот и ще има нова ЦИК

ПП ГЕРБ ще възвърне по подобаващия метод така наречен преференциално гласоподаване , съобщи на конференция в централата на ГЕРБ Георги Марков , съобщи БГНЕС.
 
„ Преференциите остават “ , съобщи Марков в наличието на ръководителя на партията и министър-председател Бойко Борисов.


 
„ След 3 месеца предстоят следващите евроизбори – доста значими за Европа и за България. Идеята на ГЕРБ е главната тема в тази предизборна тема да бъде каква Европа желаеме и каква България в нея. Затова не желаеме този триумф да се подменя с измененията в изборното законодателство. Политическа партия ГЕРБ ще възвърне по подобаващия метод така наречен преференциално гласоподаване, тъй като сме единствената политическа мощ в България, която се вслуша в гласа на 2,5 млн. български гласоподаватели ”, изясни Георги Марков.

 
„ Ние считаме, че не може да има избори в България по сегашната пропорционална изборна система, която ни обрича на безконечни обединения “, сподели той и добави, че другите политически групи ги гони страхът, тъй като при мажоритарни избори ГЕРБ ще има безусловно болшинство.

-->
 
На брифинга в централата на партията от ГЕРБ оповестиха, че ще се открие процедура по желание на нова Централна изборна комисия.
 

Ние още не сме преглътнали „ Костинброд ” , сподели още Марков и добави, че на никое място по света не се организира машинно гласоподаване.
 
„ Вървим към Европа. Не може да вървим към еврото, а да вкарваме машинно гласоподаване, което го няма на никое място по Европа “, отсече още Марков.

 
От своя страна Бойко Борисов сподели, че когато е имал потребност от Движение за права и свободи постоянно е излизал и им благодарял. Когато съм желал публична поддръжка от Движение за права и свободи съм казвал обществено „ благодаря ”, акцентира Борисов.
 
„ Щ ом желаеме да сме ръководеща коалиция, тогава всички би трябвало да идват на работа и няма да се постанова да търсим друга поддръжка “, сподели още Борисов и заяви, че във вторник е извикал Обединени патриоти на среща.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР