ПП-ДБ са застрашени от окончателен и необратим фалит по аналогия

...
ПП-ДБ са застрашени от окончателен и необратим фалит по аналогия
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: ПП-ДБ са застрашени от окончателен и необратим фалит по аналогия с НДСВ

ПП-ДБ са застрашени от финален и необратим банкрут по прилика с Национална движение „Симеон Втори".

Бойко Борисов може да е подложен на критика по доста направления, само че той съставлява живо удостоверение за това, че водачът на опозицията не би трябвало да бъде задържан при никакви абстоятелства “.

 

Това мнение изрази пред Цветанка Ризова по bTV психиатърът доктор Николай Михайлов.

 

Той дефинира ПП-ДБ като въздух, а ГЕРБ като земя.

 

„ Българските политически племена в никакъв случай няма да се откажат от избор. ГЕРБ е почвата – те не се появява отляво и отдясно, а никнат изпод. Борисов по генезис е във висша степен фолклорен човек – по контур, по умения да диалога. В предизборната акция обикаля и беседва с хората.

 

По думите му, ПП-ДБ са " градските избираеми ", които имат дребна връзка с почвата и дори показват омерзение към тези от почвата. 

 

" Хората в „ Продължаваме промяната “ не са почва и земя, а са въздух – друга буря, дохвърчат отдалече и имат малко изтъняла даже симулирана връзка с почвата. ПП-ДБ са застрашени от финален и необратим банкрут по прилика с Национална движение „Симеон Втори". Те имат в природата си нещо мимолетно – въздушно и дохвърчало тук, то е обвързвано със сезонна история “, сподели още той.

 

" Политиката е отношение към другите, в някакъв смисъл логика на психиката и от страната на гласоподавателите, и от страната на тези, които са избирани. Важно е да се разбере какво стимулира вотът.

 

За тези 30 години гласоподавателят се научи да реагира в изборния ден с изключително възходящо предпочитание, нещо като самобитен вкус в една не доста огромна и чезнеща част от българския изборен корпус, един вкус да гласоподава.

 

Опреснява се възприятието за общественост. Ние избираме власт. Осъзнаване това, че българската народна власт е слаба ", счита психиатърът.

 

Според доктор Михайлов българският народ е оценил, че българските политици не се оправят или право казано - се оправят зле. " Има някои хора, главно в изпълнителната власт, които наподобява са министри за хората, само че депутатите наподобява са хора за себе си.

Парламентът има обичайно доста невисок, плашещо нисък рейтинг заради този театър, който наподобява неприветлив на народа изключително когато се развихря спектакъл. Има хора, които са в Народното събрание извънредно инцидентно.

 

Те са събитие от улицата, натоварени с отговорност, която се свежда просто до натискане на копче и до това да практикуват преданост. Те не вземат участие в действителната политическа отговорност ни минимум ", съобщи психиатърът.

 

Експертът уточни още, че ГЕРБ е това, което е било Българска социалистическа партия директно след 1989 г, а ПП-ДБ са Съюз на демократичните сили. 

 

„ Двете обединения са манталитетно разнообразни, като се изключи че имат разнообразни партийни ползи. Нито една от партиите не може да рискува себе си – не могат да умрат, не могат да се самоубият, ще им се разсърдят и гласоподавателите “, уточни Михайлов.

 

Според него ПП-ДБ ще бъдат подмамени да влязат в коалиция, която е официална или проформа, от Бойко Борисов, „ който е занаятчия на задушаването на съдружния сътрудник в прегръдка “. 

 

„ Той ще го заведе някъде, ще го докара до локалните избори и там ще се опита да се саморазправи с тези хора, като ги дискредитира.

 

 Бойко Борисов може да е подложен на критика по доста направления, само че той съставлява живо удостоверение за това, че водачът на опозицията не би трябвало да бъде задържан при никакви абстоятелства “, разяснява психиатърът.

 

Според него " абортиралият арест " на Бойко Борисов прави съдружно взаимоотношение сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ малко евентуално.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР