ПП-ДБ отправиха официално запитване към вицепремиера и министър на външните

...
ПП-ДБ отправиха официално запитване към вицепремиера и министър на външните
Коментари Харесай

ПП-ДБ поискаха от Габриел писмен отчет за Шенген, Пеевски настоя премиерът да докладва за Лукойл

ПП-ДБ насочиха публично питане към вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел какви ограничения ще предприеме до края на годината за приемане на страната в Шенгенското пространств о, съобщи БНР.

" Наблюдаваме непрекъснатите старания на премиера акад. Николай Денков, както и на обособени народни представители от ръководещото болшинство, за ускорено привършване на процедурата по приемането ни в Шенген , само че със угриженост означаваме по-слабата интензивност на Министерство на външните работи в отстояването на тази це л ", се споделя в писмото на обединяването.

За да не рискуват евроатлантическата посока за развиване на България, те ще изискват от вицепремиера Габриел доклад за всяка седмица в писмена форма, пишат още от ПП-ДБ.

Мария Габриел е единственият представител на ГЕРБ-СДС в кабинета и съгласно съдружното решение, тя би трябвало да заеме премиерския пост в ротационното държавно управление в края на февруари.
Миналата седмица в взаимна самодейност водачът на ГЕРБ Бойко Борисов и съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски с общо писмо желаеха от премиера Николай Денков да им се регистрира какво е направило държавното управление, с цел да извърши съглашението с протестиращите миньори и енергетици.

Съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски през днешния ден пък изиска министър председателят Николай Денков да рапортува документално по проблема " Лукойл ", като настоя това да стане до края на утрешния ден, оповестиха от партията.

Очакваме министър-председателят да осведоми документално Народното събрание по отношение на желанията, дейностите и фактическото положение на нещата по проблема " Лукойл ". И това да бъде сторено до четвъртък вечерта, защото в петък в Народното събрание ще се разискват точно промените в Закона за енергетиката и ще се преодолее ветото на президента, като и в двата случая това визира тематиката " Лукойл Нефтохим Бургас ", съобщи в Търговище Пеевски във връзка изказването на премиера Денков пред кореспонденти. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР