ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна

...
ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна
Коментари Харесай

Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава

ПП-ДБ откри акцията си за 2 МИР Бургас с ясна районна стратегия и доклад за свършеното до момента 

ПП-ДБ откри акцията си за Втори МИР Бургас довечера. Водачът на листата акад. Николай Денков уточни, че измежду главните цели на политическото обединяване са повишението на приходите, привличане на вложители и предприемане на стъпки, с цел да се трансформира България в естествена европейска страна.

Акад. Николай Денков и кандидат-депупатите от ПП-ДБ се срещнаха с жители в експоцентър Флора.

" За мен е чест да повеждам толкоз мощна листа. Очакванията са да се представим добре, ще се борим за първо място. Знаем, че ще е мъчно, само че към този момент сме го правили и ще опитаме отново. Нашият главен приоритет е България да стане естествена европейска страна. Много е рано да приказваме за прогнози, в този момент стартира акцията и те първа всеки ще каже какви са му целите. Това, което желаеме ние е да продължим да развиваме България напред по този начин, както го правихме през последните месеци. Видяхте по какъв начин стартира акцията още преди 2-3 месеца, уповавам се въпреки всичко в мъглата от компромати, фотоси и всевъзможни други чудеса, да можем да чуем това, което е значимо за хората. Ще продължим да покачваме приходите, да привличаме вложители. За Бургас знаем, че си имаме характерни тематики, свързани с туризма, привличане на бизнес от високи технологии, Морската градина, свлачищата, районните планове, тъй че си има характерни проблеми, по които ще работим.  ", сподели досегашният министър председател акад. Николай Денков.
 Водачът на листата на ПП-ДБ за 2-ри МИР-Бургас акад. Николай Денков
Той съобщи, че се надява триумфът от последните избори да се повтори. На въпрос за взаимна работа с ГЕРБ акад. Денков уточни, че отговорът зависи извънредно доста от резултатите от изборите. " Когато излязат резултатите, тогава към този момент можем да приказваме кой с кого може да ръководи. Коалицията не е самоцел, значимо е какво може да се реализира и дали то ще е положително за България ", добави още акад. Денков.

" Както знаете, през последните дни се срещнахме с доста и разнообразни хора от страната, в това число и с български младежи в чужбина. Това, което виждаме на тези срещи, са многочислените въпроси и желанието на хората да схванат какво се случва сега, струваше ли си да имаме държавно управление и какво можем да създадем оттук насетне. На всички срещи без изключение, като очертаем още веднъж главните ни достижения, като разбираем политическата логичност, срещаме схващане и очакване да продължим напред с измененията, от които има потребност България. Увеличението на приходите, поддръжката за децата и родителите, нарастването на пенсиите и безплатните медикаменти, битката за по-високо качество и достъп до обучение и опазване на здравето, поддръжката за туризма, за бизнеса и за промишлеността, и огромните общински планове, за които отпуснахме средства  - всички ще останат съществени цели на ПП-ДБ. Но би трябвало да се преборим, с цел да не спрем дотук ", сподели в обръщението си към членове и симпатизанти на обединяването лидерът на бургаската листа.

Той акцентира, че ПП-ДБ имат съответна районна стратегия за Бургаска област и ще работят по нея още от първия ден на 50-ото Народно заседание. 

" По тематиката, която знам, че е от най-важните за този регион, туризма – доста добра вест е, че приходите на бранша надминаха доста равнищата отпреди пандемията. В държавното управление подсигурихме България да се разпространява измежду 80 000 члена на Европейската асоциация на туроператорите и туристическите сътрудници. Туризмът се популяризира по най-ефективния метод – непосредствено в интернет платформите. Ускорихме и процеса по издаване на „ Синя карта “ за работа на специалисти-чужденци у нас и ще подпомогнем привличането на фрагменти от чужбина за туристическия бранш. Сега би трябвало да се обезпечи по-добра сигурност за жителите и туристите по време на летния сезон – знаете, че локалната ни конструкция работи за откриване на полицейски сектор в Сарафово. Специално желая да отбележа първата национална стратегия за районно развиване с вложения за всяка община в България, която стартирахме с бюджета за 2024 година Тя подсигурява, че републиканските, горските и общински пътища ще бъдат оправени, че ще има пари за многофункционална спортна зала, за възобновяване на водопроводни мрежи. Пуснахме за придвижване и новия мост на пътя Царево – Ахтопол, откакто се заехме да го възстановим след наводненията през 2023 година – и по този начин улеснихме и целия трафик към Южното Черноморие. Осигурихме 670 хиляди лв., с цел да се оправи свлачището тук в Морската градина. За целия Югоизточен регион сключихме контракти за 460 милиона лв.. За съпоставяне, за целия интервал на кабинета Борисов 3 сумата е 24,4 милиона лв., т.е. с 20 пъти по-малко. Осигурихме второ трасе, което разрешава да тръгнат екологичните процедури за плановете на двете утвърдени трасета на автомагистрала „ Черно море “, тъй че строителството й да стартира през 2026 година Благодарение на общинското ни управление от ПП-ДБ има пари за детско-юношеската школа на ФК " Черноморец " и за ремонт на лекоатлетическа писта в комплекса в „ Славейков “. Изградихме директната жп връзка сред Пристанище Бургас и гара Владимир Павлов,  в изгода на бизнеса - за товарите, които пътуват по море и с железница ", съобщи още акад. Николай Денков.

" Подкрепихме университета " Асен Златаров ", като отпупснахме спомагателни бройки за студенти – по този начин ще осигурим повече експерти за районните лечебни заведения. УМБАЛ «Бургас» ще има вертолетно летище за незабавна помощ по въздуха, за региона са обезпечени и високопроходими коли за спешна помощ. Много значимо за запазване на неповторимата природа в района – взехме ограничения да се спре унищожаването на дюните, към този момент с утвърдената методика за картографиране. Ще работим и за повече благоприятни условия за обучение и бизнес в областта на високите технологии. Ще подкрепим и образованието на експерти в общинския детнален център, да вземем за пример. Една от главните ни цели е да се върнат младежите в района ", добави той.
 Под №2 в листата на ПП-ДБ е Димитър Найденов
Според втория в листата на партията актуалният народен представител Димитър Найденов напъните, които положили за съществуването на сглобката си коствали и имали позитивен резултат.

" Ние направихме нещо, което в областта на правораздаването и ремонта на Съдебната власт до момента беше непостигнато, а точно да реализираме промени в Конституцията, която да отпуши опцията Съдебната промяна да се случи отсам нататъка единствено с нормално болшинство от единствено 120 депутати. Затова ви приканвам - дайте ни тази мощ, да имаме вводеща роля в продължаването на тази промяна, тъй като в случай че ние желаеме да живеем в обективна страна, това е допустимо само, в случай че има болшинство и да отключим пътя. Не е непостижимо. Борим се за дотъкмяване на Съдебната промяна, а и ремонт на службите за сигурност ", сподели националният представител Димитър Найденов.
 Четвърти в листата на ПП-ДБ е Емил Соколов, регионален водач на Политическа партия за Бургас
" Последните няколко месеца като част от тази сглобка мисля, че си костваха, само че не беше елементарно. Като за всяка смяна и всичко, в което искахме най-малко малко да променим или да внесем някаква нормалност, трябваше да водим доста тежки борби. Непрекъснато някои от нас искаше да се пазарим, да създадем някаква транзакция. И доста добре знаехме, че в случай че я създадем, идващият път цената ще е още по-висока. Всичко това и последните 10 месеца демонстрираха, че въпреки и кални и малко очукани, смяната е допустима, когато има тим и той има поддръжка, уточни четвъртият в листата за Втори МИР Бургас на ПП-ДБ .

Пълната листа на ПП-ДБ за 2 МИР Бургас:

1. Николай Денков Денков

2. Димитър Георгиев Найденов

3. Александра Красимирова Стеркова

4. Емил Иванов Соколов

5. Георги Генчев Перпелиев

6. Михаил Николаев Михов

7. Тодор Веселинов Терзиев

8. Дилян Димитров Георгиев

9. Николай Симеонов Найденов

10. Атанас Тодоров Пъчков

11. Калина Бориславова Константинова

12. Мирослава Петрова Петрова

13. Филип Димитров Шавов

14. Яни Димитров Георгиев

15. Захари Диянов Тенев

16. Венета Андонова Христова

17. Николай Желязков Георгиев

18. Иво Георгиев Михайлов

19. Иван Георгиев Иванов

20. Николай Емилов Христов

21. Милена Неделчева Димитрова

22. Камелия Кирова Славейкова

 23. Божидар Пламенов Божанов

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР