ПП-ДБ няма да подкрепят първия мандат. Всички командировки в групата

...
ПП-ДБ няма да подкрепят първия мандат. Всички командировки в групата
Коментари Харесай

Промяната и ДБ отмениха командировки, за да са всички в пленарната зала на вота за кабинет

ПП-ДБ няма да поддържат първия мандат. Всички командировки в групата са анулирани и депутатите ще бъдат на линия в деня на гласуването на кабинета на Мария Габриел и ГЕРБ в пленарната зала. Надявам се да не изберем държавно управление през задния вход.

Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев от Димитровград, където откри партиен офис. Той направи коментара си във връзка появили се през вчерашния ден в пленарната зала изказвания, че 7-8 депутати от ПП-ДБ може да отсъстват, с цел да обезпечат падащ кворум на ГЕРБ и държавното управление да мине.

По-рано през седмицата командировките на депутатите си спря и лидерката Корнелия Нинова, защото Българска социалистическа партия също бяха набедени, че могат да обезпечат поддръжка за ГЕРБ.

По мотив двучасовата тайнствена среща, която водачите на ПП-ДБ имаха с Мария Габриел и Бойко Борисов в Народното събрание през вчерашния ден, Василев изясни: Г-жа Габриел изиска още една среща, на която персонално да препотвърдим позицията си персонално в диалог с нея и ние го направихме.

Силно имам вяра, че разсъдъкът ще надделее и ще има държавно управление с втория мандат, разяснява Василев, представен от Нова тв. Когато се изчерпи първия мандат, от ПП-ДБ ще водят диалози за втория, изясни той и добави, че ще търсят конституционно болшинство.

Има вид Народното събрание да одобри бюджет, колкото и негативи да има в оферти сега, само че това е значимо, с цел да може страната да продължи да прави изплащания. Ако не бъде признат бюджет, през есента няма да бъдат осъществявани разплащания, изясни Василев.

За локалните избори той изясни, че в столицата ще играят дружно със " Спаси София ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР