ПП–ДБ нарушиха Закона за публичните финанси, внасяйки бюджета след установените

...
ПП–ДБ нарушиха Закона за публичните финанси, внасяйки бюджета след установените
Коментари Харесай

Павела Митева: Паметникът на Съветската армия не бива да се извисява толкова високо над главите на поколението на демокрацията

ПП–ДБ нарушиха Закона за обществените финанси, внасяйки бюджета след откритите периоди. В концепцията за бюджета няма никакви промени и прозира неналичието на политическа стратегия и предпочитани сфери. В финансовите разноски има много частни и персонални ползи, също и лобистки текстове. Заложените разноски са много повече от предстоящите и дефицитът се покачва въпреки изземането на 100% дивиденти от енергийните сдружения. Това сподели за " Офанзива с Любо Огнянов " Павела Митева от " ИТН ".

По тематиката за Паметника за Съветската войска тя счита, че не трябва да бъде разрушаван в целостта си, а да бъде изместен. " Такъв тип паметник не трябва да се извисява толкоз високо над главите на поколението на демокрацията. На мястото му би трябвало да има обединителна фигура, знак, който да не разделя. Добра концепция е да е на персона като Хан Аспарух. Ако се организира референдум, софиянци ще изразят най-правилно мнението си ", счита Митева. 

Относно конституционните промени депутатът уточни, че те би трябвало да се правят след привикване на Велико Народно заседание. " Юридическата колегия не утвърждава депутатите да ги извършат. Политиците би трябвало по-често да се вслушат в експертното мнение. Фактите са красноречиви - всеки признат закон бива дискутиран повече от един път, поправяме неточности. Постоянно има проблеми и неодобрение в жителите. Дипломацията е да умееш да казваш " положително куче ", до момента в който намериш задоволително огромен камък ", съобщи пред тя NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР