ПП-ДБ наричат проекта Балкански поток“ – Турски поток“ неизвестно защо.

...
ПП-ДБ наричат проекта Балкански поток“ – Турски поток“ неизвестно защо.
Коментари Харесай

ГЕРБ срина ПП-ДБ за „Балканския поток“: Обвиненията ви са жалки брътвежи на едни безсилни хора

ПП-ДБ назовават плана „ Балкански поток “ – „ Турски поток “ незнайно за какво. Ако имат желание да вършат следствия на „ Турски поток “ би трябвало да се извърнат към съответните органи в Турция. Крайно време е да се научат, че този план се назовава „ Балкански поток “. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Теменужка Петкова на брифинг, като отговори на рецензиите на ПП-ДБ, че газопроводът е издигнат в полза на съветския президент Владимир Путин.
„ Това са жалки брътвежи на едни безсилни хора. Винаги когато нямат какво да кажат, те стартират да приказват за „ Балкански поток “. Лъжа е, че тематиката за „ Балкански поток “ е участвала на договарянията сред нас. Тази тематика беше сложена в последния ден, когато стана ясно, че всичко, обвързвано с договарянията, се проваля. Тогава те, един тип като опасност против нас, взеха решение, че ще слагат тематиката със основаване на анкетна комисия по отношение на този план. От наша страна беше декларирано, че ние терзания нямаме “, добави тя.
„ Ако ще се замеряме с комисии, в този момент е един добър мотив да предложим основаването на краткотрайна комисия, която да проверява всички обстоятелства и условия, свързани с изнесеното от журналиста Христо Грозев пред „ Свободна Европа “. Твърденията, свързани с това, че по време на ръководството на Кирил Пеков е имало корупция при износа на оръжие в България и тази тематика се проверява в Украйна “, сподели Петкова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР