ПП-ДБ и ГЕРБ допуснаха председателят на ПГ на ДПС Делян

...
ПП-ДБ и ГЕРБ допуснаха председателят на ПГ на ДПС Делян
Коментари Харесай

Нинова: ПП-ДБ и ГЕРБ допуснаха Пеевски да се превърне във формален говорител и формален премиер

ПП-ДБ и ГЕРБ позволиха ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски да се трансформира във фиктивен представител и фиктивен министър председател, съобщи пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По думите й болшинството на ПП-ДБ и ГЕРБ се е предало, а що се отнася до Пеевски, изтъквам - „ не е вманиачен този, който яде баницата, а който му я дава “ - сподели Нинова. Тя разяснява и зимната конюнктура у нас както и дейностите на държавните институции и ги разказа като цялостен неуспех на всички нива.

Българска социалистическа партия разисква на среща с 16 партии, с които са си сътрудничили на локалните избори, по какъв начин да продължи партньорството и по какъв начин да създадат, по думите на Нинова, „ един огромен фронт – ляво-център, родолюбив “. Вероятно първата ни тематика ще е бюджетът, какви оферти да създадем като парламентарно показана партия, уточни тя.

Нинова заяви, че от " Българска социалистическа партия за България " в бюджета за следващата година ще предложат обществения си пакет, само че нещо по-различно, което оферират този път, е да бъдат обложени облагите на банките с по-висок налог и да се постави таван на банковите такси.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР