ПП Български възход внесе за регистрация кандидатите за кмет, районни

...
ПП Български възход внесе за регистрация кандидатите за кмет, районни
Коментари Харесай

38-годишен IT специалист е кандидатът за кмет на „Български възход” за Пловдив

ПП Български напредък внесе за регистрация претендентите за кмет, районни кметове и общински съветници в Общинската изборна комисия – Пловдив. 
Прочетете още
38-годишният експерт по компютърни системи и технологии Яни Иванов, представител на частния бранш, влиза в предизборната конкуренция за кмет с убеденост в положителните резултати. „ Вярвам, че нашият Пловдив има капацитета да бъде стопански, учебен, културен и нравствен център, само че му би трябвало мъдро ръководство “, сподели след регистрацията той. В идните дни дружно с сътрудниците си ще убеждават пловдивчани, че опция на настоящето ръководство има и тя е в програмата на Български напредък.

Веселина Златанска е корпоративен финансист и районен управител на най-големия пенсионен фонд у нас. Тя е претендентът за кмет на пловдивския регион „ Централен “. 35-годишният бизнесмен и татко на две деца Костадин Беларев ще се бори за  кмет на регион „ Южен “. В регион „ Северен “ претендентът за кмет е Таня Николова, 34-годишна майка на наследник, политолог и експерт-счетоводител.

 О.р. бригаден военачалник Пламен Торлаков, специалист по национална сигурност,  е кандидатурата на Политическа партия Български напредък за кмет на регион „ Тракия “. Специалистът по автобронетанкова техника и някогашен пълководец на 110 логистичен полк – Пловдив о.р. полк. Костадин Добрев ще се състезава в регион „ Западен “. Йордан Попов е на 42 години, специалист по земеделска стопанска система. Той е претендентът за кмет на регион „ Източен “ от партията на Стефан Янев. 

Листата на претендентите за общински съветници от Политическа партия Български напредък е експертно уравновесена. Всички претенденти са с висок учебен ценз и професионална реализация. Водач на листата е претендентът за кмет Яни Иванов, а втори е опитният общински консултант Димитър Чолаков. „ Местният парламент се нуждае от експерти, които да работят умело за пловдивчани. Предлагаме опция за Пловдив! “, счита той. 



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР