Позволете да честитя на Мария рождения ден. Като й звънна

...
Позволете да честитя на Мария рождения ден. Като й звънна
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Никой не се е родил министър, премиер или депутат

 " Позволете да благопожелавам на Мария рождения ден. Като й звънна аз и не вдигне, след това като ме набере, излиза Мария Неделчева към мен. Аз по този начин съм ги изпратил. Това, че са се омъжили за чужденци, не е нищо неприятно, само че аз си почитам българските семейства. Така стартира гостуването на министър-председателя Бойко Борисов в ефира на bTV. " Силата ни е в локалните структури. Аз бях теоретичен откривател във Франция и ГЕРБ с това ми направи усещане ", разяснява лидерът на листата Мария Габриел.

" Оставките са филтриране. Никой не се е родил министър, министър председател или народен представител. Оставките са нещо обикновено ", разяснява Борисов.  " Те нямат различен късмет. В учебника на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) написа по този начин: " Най-добрият метод да унищожиш един човек е да подбереш определени истини за него и по-късно да ги съчетаеш в подобаваща композиция ". Тръгва информацията, ГЕРБ губи 6% от Костинброд. Готвим се за реакция в четвъртък-петък. Те виждат, че като причини нямат какво да създадат. Разчитаха, че с кафяво, жълто, ненавист и компромати ще разклатят партията ", добави министър председателят.

" Мария Неделчева в съсловия превъзхожда, се видя в дебата й с Йончева. Направеното от ГЕРБ няма опция. Няма за какво да депозирам оставка. Няма да крещя магистрати за съвещания, това е интервенция. Всяка сряда идва основният прокурор и зам.-главният. Те влизат и излизат дружно. Там се регистрира активността по борбата против корупцията и контрабандата. Искам да припомня на Радев, че по времето на премиера Герджиков и той също ги събираше всяка сряда. Сиреч и Радев, когато беше назначил служебния министър председател ", отсече Бойко Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР