Позорната двойка, която се отрече от британската монархия преди ден

...
Позорната двойка, която се отрече от британската монархия преди ден
Коментари Харесай

Таксиметровият шофьор, возил Меган, Хари и тъщата се подигра на херцозите:Драматизират, не бяха в опасност! (Снимки)

Позорната двойка, която се отхвърли от английската монархия преди ден участва на награждаването на феминиските в Ню Йорк. Меган получи премия за отбрана на дамите и девойките. След церемония концерта двойката съпроводена от майка й Дория Рагланд напусна залата. В следствие се появи скандално изказване от представители на Съсексови, които заявииха, че херцозите са били преследвани и унизени от папараци и са били принудени да изоставен личния си автомобил и да се приберат у дома с таксиметров транспорт.

Хари от дълго време ненавижда фотографите и не един път обществено ги е упреквал за гибелта на майка си. Ето защо  това изказване провокира голям скандал в Ню Йорк: „ Група извънредно нападателни папараци  организираха брутално гонене. То продължи повече от 2 часа, докара до няколко конфликта сред водачи на пътя, пострадаха пешеходци и двама служители на реда! ”, сподели представител на Съсекс.

От нюйоркската полиция също разясниха случая, като потвърдиха, че техни чиновници са помогнали частния охраняем екип да се оправи със обстановката. Но Джулиан Филипс загатна, че двойката е драматизирала обстановката и няма известия за конфликти, ранени  или арести.

 Таксиметровият водач, който превозил някогашната американска актриса и английския принц  също се придържа към версията, че съпрузите са пресолили събитията: ”Тримата се настаниха на задната седалка. На мястото до водача седна телохранителя на двойката. По думите му пътуването не може да се назова гонене, били в сигурност през цялото  време, цитира го Washingtonpost.

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР