Познавам Живко Коцев от по-малко от година, но никога не

...
Познавам Живко Коцев от по-малко от година, но никога не
Коментари Харесай

Николина Ангелкова с коментар след появата й на снимките с Живко Коцев

Познавам Живко Коцев от по-малко от година, само че в никакъв случай не съм се интересувала и не знам детайлности за работата му. Това декларира някогашният министър на туризма Николина Ангелкова, която попада на част от фотосите, публикувани към следствието за абсурда в Агенция Митници.

" Съжалявам, че името ми се замесва в тази история с политически и Министерство на вътрешните работи привкус . Подчертавам, че нямам информация за активността на хора, свързвани с господин Коцев ", прибавя още Ангелкова.

И акцентира, че работата й е най-вече в чужбина. " В България не осъществявам никакви професионални действия, свързани с администрация и институции, с цел да не сътворявам декор и спекулации заради биографията ми в изпълнителната власт и политиката . Нямам какво да укривам, само че отхвърлям да влизам в политическа конспирация и името ми да бъде употребявано от политически съперници в какъвто и да е тълкувателен подтекст. Ще спомагам на способените органи с истината, в случай че бъда потърсена ", приключва някогашната министърка.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР