Познавам главният прокурор Иван Гешев. Отразявали сме десетки събития заедно.

...
Познавам главният прокурор Иван Гешев. Отразявали сме десетки събития заедно.
Коментари Харесай

Бойко се шегува. Забранил на Севдалина да си пише с други мъже

Познавам основният прокурор Иван Гешев. Отразявали сме десетки събития дружно. В петък обсъждахме ставащото в правната комисия и изявленията. Това беше обществено съвещание, което се излъчваше на всички места. Така пиарът на Бойко Борисов Севдалина Арнаудова коментира публикуваната фотография от депутатата Хаджигенов в обществените мрежи на екрана на мобилния телефон на Гешев. От нея се вижда, че той си разменя съобщения с някой, който той е записал в телефона си като " Pi ar Sevi Boiko ".

Арнаудова през днешния ден отговори по време на посещенито на Борисов на Перперикон, че след 12 години в политическия живот има преписка с доста хора, вклъчително Мая Манолова, Христо Иванов, с президента Радев и брачната половинка му. 



Борисов също разяснява обстойно тематиката с публицистите като им предложи да си погледнаг телефоните и да видят многото имена на политици. Сигурно си поддържате връзка с тях, когато ти каните за излъчвания, попита той.

Каза още, че той не наднича на никого в телефоните.

Препоръча на публицистите да насочат още веднъж въпросите с чата по телефона към президентския консултант Пламен Узунов

 Няма ли да го питате за чата със съдиите, които му пращат авансово правосъдни решения, напомни експремиерът.

Накрая той размя журналостите като се пошегува, че се е скарал на Арнаудова като й забранил да си написа с други мъже, с изключение на с него.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР