Познати на погубения не приемат публичния дебат с участието на

...
Познати на погубения не приемат публичния дебат с участието на
Коментари Харесай

Приятел на Пейо: Даваше всичко за детето, изпиха му душичката, беше станал 50 кг.

Познати на погубения не одобряват обществения спор с присъединяване на криминалисти, които слагат под въпрос по какъв начин двете дами са съумели да преборят здрав млад мъж.

„ Аз, както и доста други хора, не си обясняваме по какъв начин две дами ще съумеят да преборят съпротивата на един мъж. Трудно е да се вършат заключения на този стадий, защото към момента всичко е в самото начало на следствието. Най-важното е по какъв начин това ще се отрази на развъждането на тези две деца “, съобщи пред Българска национална телевизия криминалистът Ботьо Ботев.

„ по-принцип е/беше много слаб и миличък. Сега, когато за последно го видях на 5 януари, просто беше един фантом. Макс 50 кила с мокри облекла. Изпиха му душичката му изпиха. Супер измършавял, премалял и изпит. Като го изпращах на потегляне имах възприятието че до мен стои художническа директория с два три чертежа вътре. Лист. Всяка една от тия две изродки е по тежка от него по настрана “, написа прочут на жертвата, който се подвизава във Facebook с псевдонима „ Момо Де “.

Той споделя за „ техника за удушаване от задна седалка с ключ, дето всякакви хора ги учат на тия неща по какъв начин тъкмо се вършат бързо и дейно през облегалката на седалката, които са използвани даже и против превъзхождащи те по тегло. Особено в случай че едната се грижи за ръцете ти и лежи върху тебе - нито можеш да запалиш колата и да включиш на скорост и да се изтресеш някъде, нито да имаш ръце да се противопоставяш. може и да се е погрижила да извади ключа, с цел да не хване Пейо да възпламени и да ги разбие и двете в някой дирек до момента в който го морят “.

„ От бързината, хладнокръвието и убедеността в крайния резултат съм податлив да позволи, че тази е убивала и преди. Защо е била сигурна ли? Ами в случай че Пейо се беше отскубнал? Очевидно е била сигурна, че един път стисне ли го няма мърдане. Нали, по този начин е думата, по външно е цялостно със слушалки и агентура. Дали за това не е цялата тази секретност – закрити порти, покрити лица. Една публично значима секс скандал персона умъртви публично незначим инженер и хоп затворен достъп. Че то в правото – искане за дело при затворени порти е допустимо единствено в случай, че делото може да навреди повече на жертвата от колкото на упреквания. Пейо е мъртъв, тъй че няма по какъв начин повече да му се навреди, тъй че това е чудовищно нарушаване на правата на жертвата в тази ситуация пред очите на всички ни! “, добавя фейсбук потребителят.

Той пита по какъв начин по този начин Габриела е под домакински арест сякаш да се грижи за децата, в случай, че те не са при нея.

„ Тя трие фейсбуци, върти телефони в този момент, провежда зли сили, може би даже заличава някакви доказателства. И това става пред очите на всички ни и не чух нито една медия да задава тези въпроси. Какви публицисти сте бе? Стегнете се! Ами в случай че пострада в този момент другия младеж или някой от роднините? Кой ще е виновен? Няма ни го Пейчо към този момент! Отнеха ни го! Пейо Пеев оставяше светлина и добрина във всичко до което се докоснеше и във всичко, с което се заемеше. Освен бизнесите, с които се занимаваше „ елементарния инженер “, обичаше фотографията. Много обичаше да снима залезите, а изгревите както обичаше да споделя „ …са да си ги изживееш на живо… “.

Според познатия, Габриела и майка ѝ 6 години правили опити да го убият душевен.

„ Той се бори за бащинството. Този урод наименуван Габриела Славова (кандидат за народен представител от листата на Политическа партия в Бургас) под въздействие на майка си великата секс скандалка дипломатка Красимира Трифонова, към раждането изчезна за месеци. Той не знаеше живо ли е детето, тя жива ли е, родила ли е, не е ли. В един миг ги намери, натисна ги, заплаши, че ще заведе иск. Детето вписано като татко незнаен. Пребори се, макар че му споделях да не се натиска там където не е мечтан, само че той се пребори! Не му беше все едно – пък и Пейо я обичаше тази жена, виждаше в нея нещо и аз не знам какво, но аз съм общоприет виновник. Той не беше! От години сновеше София - Пловдив - Бургас и назад. Всичко си даваше за детето и трепереше дали тази ще благоволи да му даде да го види, тъй като и това се е случвало - ще го видиш, той пътува 400 км и внезапно - няма да го видиш, тъй като взех решение друго. В интервали, когато му беше мъчно със средствата, с цел да не харчи пари по хотели и спеше в колата в Бургас, единствено и единствено да може да го заведе на ясла или на детска. През това време той не е имал връзки с нея – интимни или общуване. Тя обаче през това време не си е губила времето и очевидно е оплела още един човек, обаян от привидната ѝ благина и непорочност и се е изтресло още едно бебе “, написа „ Момо Де “.

Според него, казусът на Велико Минков е „ безспорна прилика на случая Пейо “.

„ Пък и по какъв начин ще наподобява политическата кариера на дъщеря ѝ, която има деца ту от тоя, ту от ония, че и няма семейство. Под напън, че няма да вижда и неговото дете и неизвестно още какви закани Пейо сглупява и склонява да припознае непознатото и да сключат брак предишното лято преди да се роди новия брой. Но по този начин и не заживяват дружно. Има данни, че са му сипвали и психотропни субстанции, когато е бил на посетители и той самият споделяше, че няма спомен за някои събития, пък и – както споделих, по негов си метод, той я обичаше или най-малко приемаше. Да, но и другото момче, някогашен народен представител от Политическа партия, му е било болно за неговото дете, тъй като тя го е изпъдила като куче - какво дете желал, тя си имала мъж и било от него. Ама индивида завежда иск последната есен, чува се с Пейо и под въздействието и на родители и другари, Пейо споделя всичко и взема решение да каже БАСТА! и да помогне и другото момче да си получи бащинството, а Пейо да си официализира достъпа до дребния. И Пейо, и другото момче желаеха просто да бъдат вписани като татковци, не да ѝ вземат децата или нещо сходно. Само че тази конструкция не подхожда на майка ѝ секс скандал дипломатката и откачат и подхващат това, от което всички ние неговите близки трябваше да го опазим и защитим, пък може и някакви институции знам ли. Не успяхме! “, написа още мъжът.

По думите му, майка и щерка обработвали Пейо и заплашвали, че няма да си вижда детето, а той се дистанцирал от всички за някакъв интервал от време и приятелите му разбрали доста неща доста късно.

„ Всичко това, което пиша тук, е единствено върха на айсберга, с цел да успее някой, който чете публикация за просто следващото ликвидиране, да си показа измерението на изродщината и чудовищното буйство, което беше упражнено върху Пейчо. Наивно отива на среща с тях в четвъртък вечерта измежду нощите сякаш нещо да се разберели по исковете и сякаш нещо за дребния. Там го удушават в колата и след това го закарват на Витоша в посока Алеко в едно черно пътче и пробват да възпламенят колата, с цел да замаскират творбата си. Е, да де, но тя е дизел не гърми като бензиновите - гледали са много филми. Имало е и помагачи с тях, не знаем нищо още, само че не е имало татко на Габриела, а някакъв различен – може би нает. Баща ѝ на Габриела е разкаран от дълго време като неподобаващ. Следствието държи детайлите и никой не знае нищо още, може да има и други забъркани, ще кажат, когато са събрали цялата картина – брилянтна работа на следователи, полиция, дежурни – шапка им смъквам. Та убийките са опознали нашето момче – обичаше да се качва към Алеко, като го стегне шапката - я да си поснима някое дръвче, залезче, небето или просто да подиша малко планината, както обичаше да споделя. Та те взеха решение да го подпалят на обичаното му място, та и всички ние, за които той беше светлина, да не можем да си го изпратим, а ще гледаме затворен ковчег. Седмица по-рано преди злощастната вечер, на Ивановден, при сходна среща сякаш незабавна Габриелчето му носи топъл шоколад в колата да се сгреел, тъй като той не се качваше в жилището им, нашето момче усеща неразположение потегля си самичък с колата и се прибира на шанс, а у дома към този момент залита и на идващия ден е бил дроб и обездвижен.. Не знам какво са му дали, приспивателно или нещо. Е, на втория път към този момент са бързали и не са се шегували. Убиха го, тъй като беше добър и лековерен, и не знам по какъв начин всички ние неговите близки ще живеем с виновността, че не сме били до него, с цел да му помогнем и да предотвратим всичко това. Но всички ние неговите близки ще създадем всичко допустимо всички елементи за изстъпленията през всичките тия години да излязат на бял свят, медии, вестници, интернет уеб сайтове на всякъде ще излязат нещата това тук е единствено върха на айсберга. Нямам сили да пиша повече – доста хора край него са осведомени с доста повече елементи и детайлности от мен и всичко ще се разбере! Сбогом Пейче! Пак ще се забележим и отскачай да ни наглеждаш! Обичаме те брат! А аз ти давам обещание, че ще фотографирам всички залези вместо теб, но ще прибавя и изгреви! Никога няма да залезеш в душите ни! “, приключва обявата на приятеля.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР