Позната и обичана в света от създанато си през 1960

...
Позната и обичана в света от създанато си през 1960
Коментари Харесай

Fjällräven отваря нов магазин в България

Позната и обичана в света от създанато си през 1960 г.  и на българския пазар от 2019 година, Fjällräven (Фиелревен) е емблематична шведска аутдор марка с потвърдило се качество. На 8-ми декември 2023 година, марката отвори вратите на новия си дом в Paradise Center, тъкмо в точния момент за коледните празници.



Основана преди повече от 60 години от Åke Nordin (Оке Нордин) в град Йорншьолдсвик (Örnsköldsvik) в Северна Швеция, Fjällräven основава издръжливо и функционално съоръжение за завършения навън. Разнообразието от артикули варира от дрехи като панталони и якета за живот измежду природата, до екипировка като раници, палатки и спални чували и правилни спътници за градски завършения като обичания Kånken.



Новият дом на Fjällräven е ситуиран на равнище -1 в Paradise Center. Той отваря порти в партньорство с BullTech Fashion - локалният сътрудник на Fenix Outdoor, под чиято шапка е марката Fjällräven. Двете компании сплотяват сили на българския пазар, с цел да реализиран една от най-важните цели на Fjällräven - повече време измежду природата с грижа за нея.



" Този магазин и партньорството с Fjällräven са сбъдната фантазия за мен! Дълго търсих екипировка за живот навън, която да е устойчива на теста времето, само че и с мисъл за самата природа. Такава, която е по едно и също време стилна и висококачествена. Философията на марката ме завоюва от първия ден и съм извънредно щастлива, че Fjällräven към този момент има своя нов дом в Paradise Center. " показа Василка
Стоева, притежател и изпълнителен шеф на BullTech Fashion Ltd.



“Изключително благополучен съм да бъда още веднъж в София за откриването на новия магазин на Fjällräven. Стъпихме на българския пазар преди повече от 5 години и за това време ясно можем да забележим увеличение в търсенето на първокласни и устойчиви артикули за живот навън. През тези години създадохме и доста нови другарства, по този начин назоваваме ние своите почитатели и сътрудници. С този нов магазин желаеме да предложим още по-широка гама от артикули свободни от PFC на своите другари, за още повече споделени моменти навън. ”, показа Харалд Хайм, основен действен шеф на Fenix Outdoor Emerging Markets.



Fjällräven е учредена през 1960 година от Оке Нордин (Åke Nordin) в град Йорншьолдсвик (Örnsköldsvik) в Северна Швеция. Днес непреходният, функционален и устойчив дизайн на продуктите на компанията се радва на световно наличие и може да се откри в над 30 страни, една от които е България. Заедно с Hanwag, Primus и Royal Robbins, Fjällräven е част от Fenix Outdoor AB. Като компания, Fjällräven работи извънредно в интерес на природата, отнасяйки се отговорно както към индивида, по този начин и към дивите животни и околната среда. От тази година марката публично е на 100% свободен от използването на PFC даже и в най-малките елементи като циповете. Fjällräven предизвиква и въодушевява хората да се любуват и пазят природата, както и да прекарват повече време измежду нея.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР