Позицията на Руската федерация съвпада с тази на Иран, че

...
Позицията на Руската федерация съвпада с тази на Иран, че
Коментари Харесай

Русия не осъди Иран за нападението срещу Израел

Позицията на Руската федерация съответствува с тази на Иран, че офанзивата е осъществена в сходство с Устава на Организация на обединените нации и е подхваната в отговор на израелски набези против ирански цели в района, в това число бомбардирането на постройката на консулския отдел на иранското посолство в Дамаск на 1 април, което „ страната ни остро осъди “, цитира РБК част от изказването.

Руското външно министерство акцентира, че Русия неведнъж е предупреждавала за рисковете прд районната сигурност поради множеството неразрешени рецесии в Близкия изток, „ подхранвани от безотговорни провокативни дейности “.

Израел не отхвърля попаденията си срешу ирански обекти в Сирия, само че не пое отговорност съответно за удара против иранското посолство на 1 април, при който починаха седем висши ирански военни.

Иранската задача в Организация на обединените нации съобщи, че петчасовата офанзива с повече от 300 дрона и голям брой балистични ракети, която стартира в първите минути на днешния ден, е „ постигнала всички сложени цели ”, само че може да продължи с още по-голяма мощ, в случай че...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР