Позицията на президента Румен Радев е позорна, защото в нея

...
Позицията на президента Румен Радев е позорна, защото в нея
Коментари Харесай

Петков и Василев обявиха война на Радев. Позицията му била позор

Позицията на президента Румен Радев е позорна, тъй като в нея имплицитно стои разбирането, че Русия ще победи и че това е обикновено, че това добре. Тежките думи изрече съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев на първия партиен брифинг на Политическа партия.

Така той отговори на острата рецензия на президента към кабинета по-рано през днешния ден. Правителството дължи безапелационен отговор на жителите чии ползи обслужва – техните или нечии други и е извънредно време да потвърди, че отстоява българския суверенитет и работи в интерес на него, съобщи Радев преди да замине на публично посещаване в Испания.

Според него прекъсването на съветските газови доставки към България е знак, че икономическата война ескалира и рискът за страната се усилва във всички измерения. Държавният глава уточни, че неслучайно от дълго време приканва за деликатно и отговорно отношение на българските управляващи към войната в Украйна, която въздейства директно върху благосъстоянието и живота на българите.

Аз считам, че Украйна ще победи и ние би трябвало да помогнем на Украйна да победи, отсече Асен Василев. И добави: " Иначе алтернативата е първо Украйна, а по-късно и цяла Източна Европа да станат васални добавки, на Русия, което това държавно управление и партия " Продължаваме промяната няма да позволен ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР