Позицията на депутата от гръцката партия „Потами“ Спирос Данелис, който

...
Позицията на депутата от гръцката партия „Потами“ Спирос Данелис, който
Коментари Харесай

Трилър в Гърция: Назначиха охрана на депутата от „Потами“, който ще гласува за Ципрас

Позицията на депутата от гръцката партия „Потами“ Спирос Данелис, който заявява намерено, че ще поддържа държавното управление на Ципрас и Преспанското съглашение, провокира негативни реакции, а близки хора от обкръжението му получиха заплашителни известия.

По тази причина отстраненият към този момент от парламентарната група на партията си народен представител ще се охранява от още двама чиновници от сигурността. Допълнителните полицейски чиновници ще бъдат добавени към двамата си сътрудници, които сега се грижат за сигурността на г-н Данелис и той ще има четирима полициа като персонална защита.

Градусът на политическото напрежение в Гърция се повишава непрекъснато. Тази вечер ще бъде гласуван поискания от премиера Ципрас избор на доверие, а идната седмица ще се ратифицира Преспанския контракт от гръцкия парламент.

Припомняме, че Гръцкият министър председател Алексис Ципрас събра нужното болшинство за ратификацията на Преспанския контракт и приемане на избор на доверие на кабинета му, откакто депутатът от партията „Потами“ Спирос Данелис заяви, че ще поддържа държавното управление, макар позицията на управлението на групировката. По този метод Ципрас може да разчита на най-малко 151 гласа в 300-местния парламент в Атина. Данелис съобщи, че Ципрас, Заев, Кодзиас (бивш външен министър на Гърция) и Димитров (външен министър на Македония) пишат история.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР