Позиция на Движение Ляв Поглед по отношение неистовите опити на

...
Позиция на Движение Ляв Поглед по отношение неистовите опити на
Коментари Харесай

Движение Ляв Поглед: Безумен стремеж на БСП да участва в последния етап на гниене на българското политическо съсловие

Позиция на Движение " Ляв Поглед " по повод неистовите опити на настоящето управление на Българска социалистическа партия да взе участие за следващ път в противоестествена за партията коалиция и да осъществя мандат за държавно управление.

На фона на дълбокото и всеобщо разлагане на българското политическо съсловие и на всички форми на политически живот в България, изключително необичайно усещане прави явния блян на политическото управление на Българска социалистическа партия да сътвори съдружни връзки с други – очебийно десни и антисоциалистически сили , посредством които връзки да взе участие в упрпавлението на страната. Очевидно е, че политическата класа на България е във повсеместен управнически банкрут. Единствено рационалният ход на управлението на Българска социалистическа партия в тази конюнктура би бил да откаже да споделя отговорността за този банкрут. Вместо това, по неразбираеми аргументи, ръковоството на партията до последния миг търсеше опция да подписа съдружно съглашение с антинационалните и политически безотговорни партии Демократична България и Политическа партия.

Този блян на управлението не може да бъде оневинен и осмислен с никакви причини , с изключение на с безумния блян да се взе участие в последния стадий на политическото изгниване на българското политическо съсловие.

Тази безумна политика на Българска социалистическа партия пред лицето на надвисналата всеобща рецесия е искрено голословна и води до необратима маргинализация така и така отслабената партия на българските социалисти.

Съюзни политически връзки с политически сили, които заемат гневно антисоциалистически позиции са политически, идеологически и морално невъзможни!

✔ Как е допустимо да се не помни устрема на българската десница да не разрешава Българска социалистическа партия!?

✔ Как е допустимо да се не помни приноса на българското психодясно за всеобщата рецесия на страната през днешния ден!?

Големите, историческите партии по предписание и по традиция в обстановка на избор постоянно избират правилните стратегически решения , пренебрегвайки, в случай че е належащо, лимитираните тактически изгоди.

Точно противоположното прави през днешния ден управлението на Българска социалистическа партия – в името на лимитирани тясногрупови ползи и изгоди:

✔ жертват се дълготрайните стратегически цели на огромната българска левица;

✔ унищожават се основите на историческата еднаквост на БСП;

✔ слага се под сериозен въпрос самата дарба на Българска социалистическа партия да взе участие със свое, разпознаваемо лице във всевъзможни идни избори.

Очевидно през днешния ден управлението на Българска социалистическа партия не се интересува от политическата и идеологическата еднаквост на партията, което води до нейната необратима историческа маргинализация и изпадане от сърцевината на политичестияа живот .

Движение " Ляв Поглед "

Споделете с другари в обществените мрежи.







Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР