Поздравителна телеграма до талибаните от вечния протестър Йоло Денев във

...
Поздравителна телеграма до талибаните от вечния протестър Йоло Денев във
Коментари Харесай

Вечният протестър Йоло Денев поздрави талибаните

Поздравителна депеша до талибаните от безконечния протестър Йоло Денев във Facebook:

Поздравявам с успеха талибаните, бранители на своята татковина. С невъобразим подвиг те прогониха американските агресори. Първите бойци на талибаните бяха студенти, които се качиха на танкове, водиха война 10 години против съветската войска. Те бяха обкръжили 50-хилядна съветска войска. За да не бъдат опозорени, Брежнев подреди да бъдат избити от свои войски. Преди 20 години Съединени американски щати превзеха Афганистан. Главната им цел беше да печелят стотици милиарди от продажбата на опиати. Афганистан е първа страна в света по произвеждане на мак. Американци с автомати стояха до селяните, с цел да работят по 12 часа. Младежите се бореха да освободят своя народ от диктатори и грабители. Афганистан е страна с население над 30 милиона поданици. След завладяването на столицата Кабул талибаните обявиха, че няма да демонстрират никакви репресии към държавните чиновници. Дават опция на непознатите жители и посолства свободно да изоставен страната посредством летищата.

Поздравявам молла Барадар като нов водач на Афганистан. Той е заслужен наследник на своя популярен народ. Борил се е десетки години и е лежал в затвор в Пакистан.

Барадар е огромен посланик и е преговарял с държавници на Съединени американски щати, Китай и Русия. Пожелавам на героя здраве, героичен дух, с цел да възкреси смазаната си татковина след 30 години войни, съсипия, бедност.

Целия пост на Денев вижте по-долу:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР