Позабравената поп фолк дива Теодора отново се връща в България След

...
Позабравената поп фолк дива Теодора отново се връща в България
След
Коментари Харесай

Бомба: Фолкаджийката Теодора се връща в България!Не сбъдна американската си мечта


Позабравената поп фолк дива Теодора още веднъж се връща в България

След 10 години престой в Америка тя си идва в родината. Освен това певицата изразила предпочитание да възобнови кариерата си.

Позабравената певица се хвалеше тогава, че й повървяло в персонален проект. Не спираше да се фука и с уредения си дом, обзаведен по американски обичай.

„ Живеем извънредно организиран живот в Америка. Нямам никакво желание да се връщам в България. Радвам се на това, което ми се случи “, написа тогава фолкаджийката.

Определено певицата не бе измежду най-хитовите и не й вървеше в кариерата. Но тя сбъдна фантазията на колежките си, като ловна богат и заможен мъж. Българин, който от години живее в страната с неограничените благоприятни условия и нямал желание да се връща трайно в България.Той имал и към този момент организиран статут на американец. Теодора бързо го оплела в мрежите си и двамата замислили проект по какъв начин да излъжат американското посолство, с цел да я пуснат. Тя показала всички документи, които подсигуряват устойчиво материално състояние, само че „ не запомнила “ да каже, че е бременна. Което изрично й спъвало емигрирането зад океана.

Все отново тя отпътувала и даже таткото участвал на раждането на първородната им дъщеричка. След което Теодора роди второ, отново момиче.

Не се знае каква е повода тя да се върне с подвита опашка още веднъж в родината. Вероятно фамилното благополучие й е изневерило. И клетвите й, че кракът й няма да стъпи още веднъж в България.

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР