Появят ли се мартениците по улици и магазини, вече е

...
Появят ли се мартениците по улици и магазини, вече е
Коментари Харесай

С деца на курорт: Златка и Благой изпращат зимата със ски в Боровец! Вижте порасналия им син

Появят ли се мартениците по улици и магазини, към този момент е ясно - пролетта идва. Това значи, че е време да се насладим като за последно на зимата, тъй като с тези климатични промени скоро може и да няма такава.

Виж още: За препоръките на мама с обич: Най-ценните уроци, които водят Луиза Григорова в живота ѝ

Точно това прави фамилията на Златка Райкова и Благой Георгиев. Двамата, откакто посъбраха малко безоблачен тен в Дубай, към този момент не просто са у нас, ами се качиха на минусовите температури в планината, с цел да покарат ски. 

Виж още: Последната плеймейтка Ева Славова съжалява за корекцията на устните си, счита да ги трансформира

Кадрите, които разгласяват двамата, са от планинския ни курорт Боровец, а там двойката е с техния наследник Благой и децата на футболиста от връзката му с гимнастичката Христина Витанова - Давид и Йоана. " Моето семейство ", написа Благой Георгиев под фотографията по-долу.

Виж още: Семейна инфлуенсърска идилия: Джулия и Кристиан Кирилов за пандемията и проектите за... близнаци!

Докато са в Боровец, Златка употребява времето и да отговори на някои въпроси на свои почитатели. Тези, на които тя избра да отговори, бяха свързани най-вече с нейната сбирка от облекла и такива, свързани с обичани козметични артикули. 

Виж още: Джералдин от " Игри на волята " - абитуриентка! Реалити звездата моли почитателите ѝ да изберат роклята

Прави усещане какъв брой доста е пораснал сина на инфлуенсърската двойка. Малкият Благой се роди през есента на 2019 година, а от story-тата на майка си се вижда, че бърза да опознае блестя и постоянно се постанова Златка да тича след него. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР