Появиха се снимки от мащабната нарколаборатория в Горна Оряховица. БЛИЦ

...
Появиха се снимки от мащабната нарколаборатория в Горна Оряховица. БЛИЦ
Коментари Харесай

Ексклузивни СНИМКИ от мащабната нарколаборатория в Горна Оряховица ВИДЕО

Появиха се фотоси от огромната нарколаборатория в Горна Оряховица. БЛИЦ напомня, че.

"Под управлението на Окръжна прокуратура В. Търново се проверява съвременна нарколаборатория за развъждане на марихуана и държане на наркотични субстанции за разпространяване.

Окръжна прокуратура гр. Велико Търново проверява двама мъже за развъждане на марихуана и държане на наркотични субстанции за разпространяване ", обявиха от прокуратурата.

"На 17.10.2020г. в гр. Горна Оряховица, чиновници на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в града са разкрили функционираща съвременна нарколаборатория за развъждане и сушене на марихуана. В пространствата на някогашен завод за разфасоване на месо, употребявани като лаборатория, са обособени зали за развъждане и зала за сушене на канабис.



Помещенията са снабдени с капково напояване, съвременна вентилационна и отоплителна система, осигуряваща непрекъснато непрекъсната температура и мокрота. Открити са засети към 1000 растения от рода на конопа и е конфискувана зелена листна маса реагираща на марихуана с тегло 14 кг. В лабораторията са полагали грижи две лица, които все още са арестувани по реда на ЗМВР.

Предстои привличане на лицата в качеството на обвинени, предявяване на обвиняване по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс и член 354в, алинея 1 от Наказателен кодекс и задържането им за период до 72 часа, както и определяне и на други лица съпричастни към развъждането и разпространяването на наркотичните субстанции.

Разследването продължава под управлението на ВТОП ", разясниха от прокуратурата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР