Появиха се нови подробности за екшъна, който вчера стресна столичаните,

...
Появиха се нови подробности за екшъна, който вчера стресна столичаните,
Коментари Харесай

Кървави подробности за паниката, която килър аматьор спретна в столичния квартал "Люлин"

Появиха се нови детайлности за екшъна, който през вчерашния ден стресна столичаните, живеещи в квартал " Люлин ", и за който първо БЛИЦ писа. Стана ясно, че убиец дилетант оставил ливанския предприемач жив, макар че гърмял по него с ловна пушка за наедрял дивеч от 10 метра разстояние, написа в. " Телеграф ". Повечето от сачмите обаче надупчили колата на негов комшия, а единствено една го е ранила в крайници.

Стрелбата от засада била за 51-годишния Майкъл Бадер, който живее в столичния жк " Люлин 10 ". Чужденецът с българско поданство паркирал джипа си " Ленд Роувър Дискавъри " 3 на заден ход пред вход Д на блок 123 към 1:30ч в събота. Направил 2-3 крачки, когато се чули няколко гърмежа. Бадер паднал на земята, а за секунди към него се образувала локва кръв.

Оловото направило на сито задната лява врата на паркираната до джипа " Опел Зафира " на комшия от 2-рия етаж. Раненият Майкъл обаче се разминал единствено с едно попадение в крайници и бил откаран в схващане в болница " Токуда ".

Според опитни криминалисти причинителят е желал да убие жертвата си, само че най-вероятно не е имал задоволително добра подготовка.

Бадер живее в България от 1995 година, сочат данни на Министерство на вътрешните работи. Според съседи преди към 7-8 години той се занимавал с импорт на компютри. Говорело се, че предиздвикал свои служащи да изтеглят заеми сякаш, с цел да развият бизнеса, само че в следствие се покрил. В последно време се занимавал с тапициране на кормила. Той е женен за българка, от която има двама синове.

Бадер и в този момент взима ограничения за своята сигурност, защото на етажа пред входната му врата има сложена камера, а жилището се пази от СОТ. След несполучливото нападение служителите на реда са създали претършуване в дома на чужденеца, който имал 4 пушки и 1 револвер, само че всичките законни.

Според осведомени мъжът постоянно пътувал в чужбина. Две от версиите, които ще се преглеждат са опиати и трафик на бежанци.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР