Появи се нов запис на принцеса Даяна, която говори как

...
Появи се нов запис на принцеса Даяна, която говори как
Коментари Харесай

Чарлз се разочаровал , че Хари не е момиче

Появи се нов запис на принцеса Даяна, която приказва по какъв начин английският принц Чарлз – в този момент крал Чарлз III – е бил отчаян, че имат момче, а не момиче, когато се е родил Принц Хари, заяви Си Ен Ен.

Покойната принцеса записа поредност от аудио касети през 90-те години и ги изпрати скрито на създателя Андрю Мортън преди гибелта си в автомобилна злополука през 1997 година

Част от записите се чуват за първи път преди документалния филм, който ще излезе идната година, озаглавен „ Даяна: Останалата част от нейната история “.

В четвъртък се навършиха 26 години от гибелта на Даяна.

Ей Би Си се сдобил с касетите, в които Даяна споделя, че брачният партньор й даже не искал да разговаря с мащехата й Рейн Спенсър.

„ На кръщенето на Хари Чарлз отиде при мама и сподели: „ Знаеш ли, че бяхме доста разочаровани, тъй като си мислехме, че ще е момиче “, споделя Даяна в записите.

„ И мама му се сопна: „ Трябва да осъзнаеш какъв късметлия си да имаш дете, което е обикновено “, спомня си тя, съобщи БТВ.

Нейният биограф Андрю Мортън сподели пред Ей Би Си, че има „ трогателност “ в това да чуеш нейния глас и вижданията от първа ръка за монархията.

„ Тя в никакъв случай не е помисляла нито за секунда, че Камила ще стане кралица, тъй че имаме доста друга позиция върху разгръщащата се история “, сподели Мортън.

Има общо седем часа ленти. На въпрос дали ще пусне още аудиозаписи, Мортън сподели: „ Има световен интерес, само че ще би трябвало да забележим какво ще се случи. “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР