Появи се една от трите служителки на Макдоналдс, които Кристиано

...
Появи се една от трите служителки на Макдоналдс, които Кристиано
Коментари Харесай

Появи се една от жените, давали безплатна храна на Роналдо

Появи се една от трите служителки на " Макдоналдс ", които Кристиано Роналдо търсеше. Наскоро португалската футболна звезда даде прочувствено изявление за Пиърс Морган от ITV, в което разкри, че търси дамите, които са му давали безвъзмездна храна, когато бил дребен.

Той желае да им се отблагодари за добрината, като ги предложения на вечеря в Торино или Лисабон.

" Бяхме дребни и доста гладни. До стадиона имаше ресторант " Макдоналдс ". Чукахме на вратата и питахме дали имат някакви останали бургери. Там постоянно беше Една, а също и още две дами. Така и не ги срещнах повече ", сподели Роналдо пред Пиърс Морган.

" Попитах в Португалия, споделиха, че ресторантът е затворен. Ако това изявление обаче може да помогне, с цел да ги намеря, ще съм доста благополучен. Искам да ги поканя в Торино или Лисабон на вечеря, с цел да им се отблагодаря. Искам да върна жеста ", добави голмайсторът.
Роналдо търси три служителки на ресторант в Мадейра Португалецът желае да възнагради дамите, нахранили го като дете
Паула Лека твърди, че е една от въпросните служителки на ресторанта в Мадейра, които давали на дребния Кристиано и други играчи от школата на " Спортинг " Лисабон безвъзмездни хамбургери. Тя е омъжена и има две деца.

Снимка: Фейсбук

" Момчетата идваха пред ресторанта и когато имахме останали хамбургери, нашият управител ни позволяваше да им ги дадем. Едно от момчетата беше Кристиано Роналдо и той беше може би най-плахият от тях. Това се случваше съвсем всяка вечер от седмицата ", описа Паула Лека пред радио Renascenca.

Тя обаче показа, че е изгубила връзка с шефката си Една, която Роналдо назова по име в изявлението си.

Снимка: Фейсбук

" Все още се дръзвам, когато си спомня за това в този момент. Аз към този момент описах за това на сина ми, само че той реши, че си изобретявам, тъй като не можеше да си показа, че майка му в миналото е давала хамбургери на Роналдо. Съпругът ми към този момент знаеше за това, тъй като от време на време той идваше да ме взима от работа вечер и също го виждаше. Забавно е да се върна в този момент към нещо, които се е случило толкоз от дълго време. "

" Всичко това демонстрира скромността на Роналдо. Поне в този момент всички знаят, че това не е небивалица. Ако той ме предложения на вечеря, ще отида, несъмнено. Първо бих му благодарила, а по-късно можем да си поговорим за предишното ", добави Паула.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР