Появата на седана, рестайлингът на който BMW е на път

...
Появата на седана, рестайлингът на който BMW е на път
Коментари Харесай

Без големи бъбреци за обновената пета серия на BMW

Появата на седана, рестайлингът на който BMW е на път да разгласи, към този момент не е загадка. Ако имаме вяра на фотосите от мрежата, за които се твърди, че имат формален генезис, външността на " петицата " е много непретенциозно изменена.

И това, от което някои почитатели на 5-та серия се опасяваха съществено (особено като се има поради случилото се с появяването на " четворката " ), не се случи. Решетката на радиатора на седана в действителност е изменена, само че не се е трансформирала в великански " бъбреци ", както при новата четвърта серия.

Дизайнерите на BMW са се лимитирали до образно съчетание на двете половини на решетката и увеличение на дозата хром върху ламелите. В допълнение, седанът впечатлява с изменена форма на предната ризница и с леко модифициран заден дифузьор (на фотографията нововъведението е в осъществяване M Performance), както и с усъвършенствани LED предни и задни светли.

 Без огромни

Техническите детайлности за рестайлинг версията към момента не са оповестени. Наличието на похлупак на предния калник, подсказва, че седана на фотосите е хибридна трансформация: най-вероятно това е BMW 530e с четирицилиндров бензинов мотор и електрически мотор.

Този хибриден силов тракт все още е с мощ от 252 к.с. и 420 Нм оптимален въртящ миг, само че с рестайлинг разновидността мощността му може да бъде леко увеличена. И като цяло, броят на хибридите в моделната гама на обновената " петица " би трябвало да се усили.

Очаква се BMW публично да декласифицира обновеното семейство до края на месеца, а обновеното 5er ще се появи на пазара или до края на годината, или при започване на идната. Съответно можем да чакаме появяването на седана у нас едвам напролет на 2021 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР