Появата на паяк в супермаркет не е нещо, от което

...
Появата на паяк в супермаркет не е нещо, от което
Коментари Харесай

Затвориха супермаркет заради паяк, причиняващ силна ерекция!

Появата на паяк в супермаркет не е нещо, от което нормално би трябвало да се притеснявате по принцип. Но едно паякообразно в австрийски супермаркет накара магазина да затвори.
Прочетете още
Но за какво, бихте ли попитали? Тъй като се счита, че " бразилският скитащ паяк " предизвиква дълготрайни и мъчителни ерекции единствено от едно захапване, написа Ladbible.com, представени от.

Маркетът Penny в Кремс ан дер Донау - на по-малко от час път от австрийската столица Виена - е затворен от вторник, откогато бе видян над 10-сантиметровия паяк, който е с генезис Южна Америка.

Управителят на магазина се обадил на пожарната, откакто забелязал черно-червения паяк в секцията с плодове на магазина.

Говорител на групата за търговия на дребно Rewe сподели пред локалните медии, че сега се подхващат „ всеобхватни ограничения за разчистване и стерилизация “, с цел да се приготви магазинът за наново отваряне.

Но управляващите обявиха, че „ макар обширното търсене, до момента не са открити паяци “.

Според Live Science отровата на бразилския странстващ паяк подтиква ерекция, която продължава с часове, което предизвиква високо кръвно налягане и болежка в цялото тяло на жертвата.

Д-р Ромуло Лейте от Медицинския лицей на Джордж сподели: „ Ерекцията е непряк резултат, който всеки, който бъде жилнат от този паяк, ще изпита дружно с болката и дискомфорта.Надяваме се, че в последна сметка това ще докара до създаването на същински медикаменти за лекуване на еректилна дисфункция. “

Списание Smithsonian имаха сходна концепция през 2012 година, когато допуснаха, че паякът може да бъде „ идната виагра “.

Екипът от Федералния университет на Минас Жерайс съумя да създаде синтетичен токсин и да го приложи върху мишки и плъхове с еректилна дисфункция. Гелът предизвиква на животните отичане на пениса, което продължава „ към 60 минути “. Според изследването е открито, че гелът има „ резултат над Виагра, когато се употребява в композиция ".

Ранните изследвания даже не откриха признаци на дискомфорт или болежка. Проучването заключава, че гелът „ може да се появи като мощно ново лекарство, което може да се ползва локално, трансформирайки се в обещаваща опция за лекуване на еректилна дисфункция “.

Ръководителят на проучването професор Мария Елена де Лима съобщи пред Sun: „ Ние имаме вяра, че може да запълни голяма празнота на пазара и да помогне на милиони хора по света. “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР