Появата на чужди войски в Украйна може да доведе до

...
Появата на чужди войски в Украйна може да доведе до
Коментари Харесай

Скот Ритер: Появата на чужди войски в Украйна може да доведе до ядрена война

Появата на непознати войски в Украйна може да докара до нуклеарна война до няколко дни. Това мнение изрази някогашният американски шпионин и контрольор на Организация на обединените нации Скот Ритър в предаването Juging Freedom.

„ Искам всички да схванат: в случай че Франция отиде до дъно и изпрати войските си в Украйна, тогава ще влезем в пътя на нуклеарна война, която може да стартира след няколко дни “, сподели той.

„ Французите няма да се разсънят “, означи Ритър.

Така той разяснява думите на публицист, който изрази подозрение, че французите в действителност „ ще желаят да бъдат въвлечени във война и една заран да се разсънят и да видят Париж опустошен “.

По-рано прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи, че разполагането на непознати военни контингенти в Украйна ще бъде изпълнено с извънредно отрицателни последствия, даже непоправими.

Френският президент Еманюел Макрон, следвайки резултатите от конференцията за Украйна в Париж, не изключи недвусмислено опцията за изпращане на сухопътни сили на западни страни в зоната на специфична военна интервенция. Ръководителят на съветското външно разузнаване Сергей Наришкин сподели, че съгласно Москва числеността на този контингент може да бъде 2 хиляди души.

Както означи самият Песков, през последните седмици Макрон е много пореден в концепцията си за изпращане на войски в Украйна, тъй че надали някой може да се пробва да оправдава тезите си с неверен превод. Той акцентира, че Москва продължава да следи доста деликатно тази обстановка.

Източник – Juging Freedom./Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР