Повишеният холестерол в кръвта е хроничен проблем за милиони хора,

...
Повишеният холестерол в кръвта е хроничен проблем за милиони хора,
Коментари Харесай

Назоваха двата най-достъпни плода срещу висок холестерол

Повишеният холестерол в кръвта е продължителен проблем за милиони хора, водещ до съществени последствия за сърдечносъдовата система. Често болните научават за своето рисково положение прекомерно късно, когато единствено предварителната защита към този момент не е задоволителна и би трябвало да приемате медикаменти и да лекувате към този момент формираните контузии. Но науката не се задоволява с откритото, учените не престават разнообразни проучвания по тази тематика и постоянно стигат до обнадеждаващи изводи.

Оказва се, че постоянно за попречване натрупването на високия холестерол е задоволително просто да коригирате ежедневното си меню. И даже тези, които към този момент имат проблеми, могат да подобрят положението си с подобаваща за задачата храна.
5 чудодейни питиета, които намаляват високия холестерол и пазят от инфаркт
Високите равнища на неприятния холестерол са опасност за общото здравословно положение и сочат нараснал риск от формиране на тромб, който може д...
Прочети повече
В идеалния случай създайте за себе си такава здравословна диета, която да вземе поради оптималния брой такива артикули. Но в случай че, да вземем за пример, някои екзотични плодове, потребни в този значим случа, ви наподобяват недостъпни, тогава има доста по-познати, евтини и елементарни аналози в естествените хранителни магазини.

Ябълките са една от тези храни, които могат да управляват холестерола, написа EatThisNotThat, цитирайки проучвания. В обявата се споделя, че ябълките съдържат субстанции, които имат чудесно влияние върху тялото, касаещ натрупването на холестерол в кръвта. И по този начин, се показва, че ябълките са потребни поради високото наличие на фибри и по-специално на по този начин наречените разтворими фибри - пектин.

Вторият " суперплод " против холестерола е авокадото , което също като цяло е необятно публикувано в нашите супермаркети и е много налично. Съдържа здравословни растителни мазнини и съгласно откритията на откривателите, тези мазнини могат да заменят „ неприятните мазнини “ в тялото, което просто води до понижаване на равнището на „ неприятния холестерол “.

Освен това, съгласно редица откриватели, кивито е доста потребно за кръвоносните съдове.
Опасни равнища на холестерол могат да бъдат открити по кожата на ръцете
Учените показаха индикативен знак за съществуването на смъртоносни равнища на холестерол в кръвта, който е ясно забележим по ръцете. 1.  ...
Прочети повече
Кивито съдържа ензима актинидин и доста плодови киселини, нужни за разграждането на протеините и улеснението на храносмилането на храната. Не на вятъра в китайската медицина този плод се употребява в продължение на доста епохи за нормализиране на дейсността на стомашно-чревния тракт и попречване на уролитиаза.

Също по този начин, кивито се смята за първенец по наличие на витамин С: има четири дневни правила на 100 грама каша. От своя страна, този витамин, като се изключи че задейства и укрепва имунитета, дава на тялото мощно оръжие в битката против стареенето. Факт е, че витамин С е мощен натурален антиоксидант, който защищава клетките от въздействието на свободните радикали. Също по този начин, този витамин подтиква производството на личен колаген в тялото и усъвършенства усвояването му. В резултат на това при постоянна приложимост на киви всички органи и изключително кожата резервират жизнеността си за по-дълго, лицето наподобява свежо и по-младо.

В допълнение, кивито е богато на витамин К и калий, съдържа и естествено разреждащи кръвта и укрепващи сърдечно-съдовата система съставни елементи, също по този начин предотвратяват съдовата калцификация.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР