Повишена активност на НЛО над вулкана Попокатепетъл …Едно от най-необичайните

...
Повишена активност на НЛО над вулкана Попокатепетъл …Едно от най-необичайните
Коментари Харесай

Повишена активност на НЛО над вулкана Попокатепетъл

Повишена интензивност на НЛО над вулкана Попокатепетъл …Едно от най-необичайните и посещавани от НЛО места на планетата е мексиканския вулкан Попокатепетъл (Popocatepetl). (HiddenTruth.site)Всякакви „ светещи сфери “ прелитат толкоз постоянно там, че локалните поданици към този момент даже не им обръщат внимание. Вулканът попада в медиите единствено, когато там се появят великански светещи “пури ”, които влизат в планината или изхвърчат от нея.Напоследък, тези „ пури “ се появяват все по-често …Четете още: Огромен светлинен обект в нощното небе над Аржентина (видео)Гледайте видеата.
28 декември 2020 година
5 януари 2021 година
3 януари 2021 г.Попокатепетъл е голяма мистерия както за антрополозите, учещи странните митове, свързани с вулкана, по този начин и за уфолозите.
Тези НЛО с форма на „ пури ” се виждат на всички места, само че там са изключително дейни. Възможно е под вулкана извънземните да имат база … Или, вулканът е един тип портал, откъдето идват и си отиват.Скептиците считат, че всички тези спекулации за портали и бази са въодушевени от научно-фантастичните филми и отразяват действителността не повече от митовете.Каквито и отзиви да се изричат, обстоятелствата са, че фактически в региона има засилена интензивност на НЛО. Какви са те и за какво са там, за в този момент остава тайнственост …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР