Повишен интерес от страна на мъжете към продуктите за грижа

...
Повишен интерес от страна на мъжете към продуктите за грижа
Коментари Харесай

Мъжете взеха да се разкрасяват повече в пандемията

Повишен интерес от страна на мъжете към продуктите за грижа за кожата по време на пандемията е регистриран от новаторския козметичен бранд. С 27% са се нараснали покупките , направени от представители на мощния пол, на уеб страницата на компанията, а продажбите на устройства за мъже на марката бележат растеж от над 38%* спрямо 2019 година Тази наклонност е регистрирана в интервала, когато по-голямата част от фризьорските салони и бръснарниците бяха затворени поради разпространяването на COVID-19.

Докато възходът в потреблението на мъжка козметика от дълго време не е вест, грижата за кожата за мъже е тематика, по която се приказва малко. През 2020 година обаче трафикът към от консуматори от мощния пол , които търсят артикули за лице, се е нараснал с 50% спрямо 2019 година Това значи, че пандемията е предиздвикала мъжете да обръщат повече внимание на външния си тип , а грижата за кожата за мощния пол към този момент не е табу.

FOREO има разнообразно портфолио от неповторими устройства , които оферират революционна технология и SPA грижа за кожата у дома . включва сбирка от извънредни уреди за мъже. Те почистват лицето и брадата, омекотяват ги и ги приготвят за най-гладкото бръснене. Най-новият артикул в категорията – – предлага 16 интензивности и 8000 пулсации в минута, които обезпечават грижа за кожата, по-добра от всички останали до момента. Устройството има и специфичен режим за кръвоспиращ масаж на лицето, който лимитира появяването на фини линии.

Някои от революционните артикули на LUNA, които подсигуряват най-високите резултати, в този момент могат да бъдат закупени на специфична цена за Черен петък на дружно с други уреди на марката, които са най-хубавият подарък за кожата, както за мъже, по този начин и дами.

„ Вярваме, че всеки заслужава здрава и красива кожа, без значение от неговата възраст, пол, народност и така нататък FOREO е марка за всички. По традиция, към 90% от трафика на нашия уеб страница е генериран от консуматори дами и в този момент за първи път виждаме не просто внезапен скок и при мъжете, само че и наклонност това да се задържи и да продължи да пораства. Може би мъжете са разкрили изгодите от разкрасителните ритуали у дома “, разяснява Владимир Цутурильо, общоприет управител на FOREO за Източна Европа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР