Повечето връзки между знаменитости не издържат изпитанието на времето. Обикновено

...
Повечето връзки между знаменитости не издържат изпитанието на времето. Обикновено
Коментари Харесай

Историята на Меси и Антонела Рокуцо- доказателство, че истинската любов съществува

Повечето връзки сред звезди не устоят тестването на времето. Обикновено славата, медийното внимание, парите и доста други фактори водят до краткотрайни връзки, от време на време завършващи със кавги, съд и доста отрицателни страсти.

Има обаче и звезди, които съумяват да основат здрави и прелестни фамилии. Те са в действителност въодушевяващ образец за това по какъв начин наподобява чистата и безкрайна обич. Пример за това са легендата Лионел Меси и неговата брачна половинка Антонела Рокуцо.

Когато Лионел Меси бил малко момче, фантазията му била да стане футболист. Но неговата по-съкровена фантазия не се разисква толкоз доста. Един ден той седнал на масата в стаята си, извадил лист хартия и химикал и почнал да написа писмо.

Писмото е адресирано до Антонела и съдържа единствено едно изречение: " Един ден ще се сгодим ". Това е началото на една любовна история, която си заслужава да бъде превърната в сантиментален филм.

Лионел Меси е роден през 1987 година в Росарио, Аржентина. Антонела Рокуцо, прелестно момиче и любовта на живота на Меси, се ражда единствено година по-късно, през 1988 година Детската им обич се ражда в дома на приятеля на Меси, Лукас Скалия.

Когато децата се срещнали за първи път, Меси играел игри в дома на Скалия. Рокуцо също била там. Тя отишла при тях и ги попитала дали имат потребност от нещо. Младият Меси просто бил прекомерно свенлив, с цел да каже нещо.

По това време той бил на 9 години, а Рокуцо на 8. От този ден момчето не можело да откъсне взор от Антонела нито за секунда. Двамата бързо се сприятелили, само че още по това време Меси знаел, че желае да бъде с нея вечно.

Тяхната обич трябвало да преодолее доста трудности

Когато Меси навършва 11 обаче, Барселона влиза в живота му като вихър. Той отпътува за Испания през 2000 година и животът разделя двете влюбени сърца. Въпреки че връзката им към момента била постоянна известно време, това било началото на същинска разлъка.

Двамата се опитвали да поддържат връзка, само че връзката им въобще не била гладка. Скоро те се отдалечили още повече.

Любовта им като че ли живеела единствено в съзнанието им като хубав спомен от предишното, само че неочаквана покруса ги събира още веднъж. През 2005 година непосредствен другар на Рокуцо умира при пътнотранспортно произшествие. По това времет тя е единствено на 17 години и е напряко унищожена. Не посещава учебно заведение няколко дни и изпада в дълбока меланхолия. Меси научава тъжната вест и незабавно се втурва към Аржентина, с цел да бъде до Рокуцо.

Тогава връзката им получава втори късмет. Меси и Рокуцо възраждат дълбоките си и чисти усеща един към различен, само че известно време не разкриват връзката си.

Меси за първи път споделя на хората за романса им в изявление през януари 2009 година Меси и Рокуцо имат 3 сина: Тиаго, Матео и Чиро. За да отпразнува първата бременност на Рокуцо, Меси постави топката под фланелката си, откакто означи при успеха на Аржентина с 4-0 против Еквадор на 2 юни 2012 година

На 30 юни 2017 година той се ожени за любовта на живота си в първокласен хотел, Hotel City Center в Росарио. През октомври 2017 година оповестиха, че чакат третото си дете.

Любовната история на Меси и Рокуцо звучи като красива приказка. Те са били дружно и влюбени през по-голямата част от живота си, а болката и нещастието са ги създали по-силни и по-близки.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР