Повечето училища в САЩ са затворени заради пандемията с коронавируса.

...
Повечето училища в САЩ са затворени заради пандемията с коронавируса.
Коментари Харесай

Играч от НФЛ храни хиляди деца, засегнати от COVID-19

Повечето учебни заведения в Съединени американски щати са затворени поради пандемията с ковид. За някои деца в затруднено финансово състояние те са единственото място, където могат да се хранят.

Куотърбекът на Тенеси Тайтънс – Маркъс Мариота се включи в благотворителна акция в родния си град Хонолулу, Хавай, с цел да подкрепи въпросните малчугани да не останат гладни по време на филантропичната рецесия.

Фондацията на Мариота ще се постарае всеки ден да се обезпечават по 1000 ястия на учениците от засегнатите гимназии. Кампанията ще продължи до 30 април, само че може да се удължи до края на образователната година (29 май), в случай че събитията го наложат.

„ Благословия е да съм в позиция, в която да оказа помощ и считам, че отговорността е моя “, споделя той пред Honolulu Star Advertiser.

Храната ще бъде доставена в 2 учебни заведения в града. Тя ще се състои от 600 закуски и 400 обяда, всеки работен ден.

Providing food to students who may have relied on school meals has been a priority for many charitable efforts. Raiders quarterback Marcus Mariota has joined that effort in his hometown of Honolulu, Hawaii.https://t.co/cHLGzgU9vC
— NBC Sports (@NBCSports) March 29, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР