Повечето сме слушали как се хранят и къпят хората в

...
Повечето сме слушали как се хранят и къпят хората в
Коментари Харесай

Германски астронавт разказа как точно се прави секс в космоса и намекна за шведска тройка на борда на МКС с 34-годишна космонавтка

Повечето сме слушали по какъв начин се хранят и къпят хората в космоса. Ами по какъв начин вършат секс? Улрих Валтер, който е бил на борда на галактическия транспортен съд " Колумбия " споделя в изявление за FOCUS Online дали към този момент е имало секс в космоса и други забавни обстоятелства за живота на астронавтите.

В доста галактически задачи одобряват присъединяване и мъже, и дами. Това дава отличен мотив за догатки дали те са правили секс, или не. И въобще по какъв начин би им се получило в изискванията на безтегловност? Това е един от въпросите за полетите в Космоса, който вълнува обществеността и на процедура е важен на фона на информацията за идни, дълги задачи - да вземем за пример за планувания полет на Марс.

Именно Валтер открехва завесата над тази загадка. Той е един от 11-те немци, които са летели в Космоса. През 1993-та годна той се насочва за първи път на десетдневен полет на борда на " Колумбия ". Днес той е физик и работи като професор по авиационна и галактическа техника в университета в Мюнхен.

В изявлението си той признава: " Да, към този момент е юридически секс в Космоса, само че в него не са взели участие американци! "

" Американците са малко срамежливи. На 100% мога да кажа, че те в никакъв случай не са правили секс в Космоса ", признава Валтер. И то, в случай, че сходен етсперимент е бил препоръчан от НАСА.
Те изпращат в Космоса съпружеската двойка Марк Ли и Джен Дейвис, които през 1992 година са на борда на STS-47, само че по този начин и не се стига до секс сред тях, споделя Валтер в новия сезон на документалния филм Spacetime на телевизионния канал N24.

Специалистите от НАСА следили съпрузите да са разграничени на две непресичащи се смени по този начин, че единият да спи, когато другият бодърства и назад.

Според Валтер руснаците въпреки всичко са пробвали секс в Космоса.

През 1982 година 34-годишната Светлана Савицкая се насочва за осем дни в орбиталната станция " Салют-7 ". Там към този момент я чакат двама астронавти от екипажа на дълговременната експедиция. Тази среща може с безспорна уверенност да се преглежда като първия опит за зачатие в Космоса, споделя Валтер и признава, че въпреки всичко не се е стигнало до появяването на поколение.

Всъщност половият акт в изискванията на безтегловност напълно не е елементарен. Има два разновидността за това, споделя Валтер. За да могат да не се разделят един от различен космонавтите, могат да се държат за някаква опора. Или пък да вземат образец от делфините, които постоянно вършат секс, до момента в който трети ги удържа по този начин, че двойката да не се отдели и да не отплува.

Значи удоволствието в Космоса надали е толкоз интимно, а на интернационалната галактическа станция пък напълно.

" Няма нито едно място без надзор, на всеки ъгъл са сложени камери ", споделя Валтер.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР