Повечето сънародници са свикнали да възприемат немските автомобили, ако не

...
Повечето сънародници са свикнали да възприемат немските автомобили, ако не
Коментари Харесай

Четири коли, които доказват, че германски не винаги е синоним на качество


Повечето сънародници са привикнали да възприемат немските коли, в случай че не като стандарт за качество, то най-малко като нещо, на което безусловно може и би трябвало да се разчита. И би трябвало да се признае, че в доста случаи това е по този начин, само че има и коли, които не са толкоз надеждни, въпреки да са немски. Показваме ви пет от тях.

1. Volkswagen Touran

 Четири коли, които потвърждават, че


В случая приказваме за от 2015г. В България този фамилен автомобил не завоюва огромна известност, само че по едно време точно този модел би всички върхове по продажби в европейските страни. Бързо стана ясно обаче, че колата има голям брой проблеми с електрониката, скоростната кутия и даже с боята.

2. Audi Q5

 Четири коли, които потвърждават, че


Можете умерено да запишете коли, създадени през 2008-2011 година, в черния лист. Експертите постоянно класифицират " петицата " като автомобил, които заслужават вниманието на потребителите на вторичния пазар. Важно е да запомните, че през горепосочения интервал на произвеждане, колата има съществени проблеми с окачването, електрониката и трансмисиите.

3. Mercedes A-Klasse

 Четири коли, които потвърждават, че


Премиум качеството към момента не е гаранция за надеждност, а моделите от А-класа от 2018 година съумяха да го потвърдят в цялостна степен. Почти една трета от всички интервюирани притежатели на този прелестен автомобил се оплакват от проблеми с електричеството и електрониката, вътрешната обшивка и неприятно работещ климатик.


4. Opel Astra

 Четири коли, които потвърждават, че


Друг известен модел, който боледува през последните години. А точно, от 2015 година Репутацията на Opel у нас кардинално е висока, само че най-новите Astra вършат по този начин, като че ли съзнателно имат намерение да забият последния гвоздей в капака на ковчега. Акумулаторът, моторът, трансмисията и съединителят - по един или различен метод съвсем всеки детайл от автомобила дефектира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР