Повечето сънародници, които искат да купят жилище, смятат апартамент с

...
Повечето сънародници, които искат да купят жилище, смятат апартамент с
Коментари Харесай

20 идеи, с които можете да превърнете дори едностаен апартамент в кралско имение

Повечето сънародници, които желаят да купят жилище, считат апартамент с повърхност над 50 квадратни метра за съвършен. Тенденцията обаче е, че междинният размер на жилищата става все по-малък и броят на етажите на къщите пораства. Но ние не губим вярата, а измисляме по какъв начин да използваме рационално пространството, което имаме.

Идеи, които могат освен да преобразят интериора, само че и да спестят място в апартамент. Представяме ви най-хубавото от най-хубавото.

1. „ Имам дребна баня, желаех да скрия пералнята и сушилнята. Направих всичко самичък “

2. “Висящ рафт за съдове в дребната ми кухня ”

3. „ Моля, оценете стената ми – мини-градина. Отлично потребление на пространството в кухнята “

4. „ Подиум в спалнята. Това е най-интересната част от жилището. Ето по какъв начин наподобява нашето легло. По-точно по този начин наподобява стилният подиум там, където се държи леглото. “

„ В IKEA купих легло за 1400, отрязах краката и ги сложих на 6 колела. Мога да кажа с убеденост, че това е най-хубавият метод за дейно потребление на пространството на спалнята. Стаята незабавно се трансформира в хол. ”

5. „ Жилищна повърхност в дребното ми студио. Малко легло е прикрито зад рафта “

6. „ Първият ми апартамент и обичано място в света. Преградата е ремонтирана,  пропуща светлина “

7. Вариант за основаване на комфортен ъгъл за спане в студиото

 „ Използвах корнизи и закачих на куки. “

8. „ Наистина обичам подправките в разнообразни разновидности. Но постоянно съм имал  въпрос по какъв начин да ги запазвам “

„ За да провеждам съхранението на подправките, ми бяха нужни: буркани, закопчалка за гофрирана тръба, самонарезни винтове 3,5 × 16 мм и черна багра. Боядисваме капачките в черно, с цел да не се виждат че са от аптека.

Диаметърът на бурканите е 3,5 см. Щипките с диаметър 40 мм идеално се вписват под тях. Свързваме дружно в ред от 5 бройки. Завиваме щипките на място, подписваме бурканите. Всичко е готово – всички подправки са на мястото си и се съхраняват комфортно. ”

9. Друга стойка за подправки разрешава дейно потребление на пространството

10. Рафт за книги, прочут още като багажник за колела

11. Възможност за образуване на дрешник в малко пространство

12. Когато е належащо – маса, през останалото време – рафт

13. „ Направих маса зад дивана. Мислех, че това е най-хубавото потребление на пространството, защото същинска маса за хранене е малко евентуално да се побере. “

14. „ Това е моят едностаен апартамент. Обичам по какъв начин свети, когато слънчевите лъчи падат върху нея. “

 „ Направих видео за това по какъв начин да обрисувам подобен кръг над леглото, нищо комплицирано. Можете да го видите тук. “

15. Основен ремонт на банята за по-малко от 7 хиляди рубли.

„ Първо почистих всички отпадъци, по-късно прибрах останалите неща в дървена кутия под мивката. Допълнителна тоалетна хартия е под леглото, а спалното долни дрехи е в килера.

Животът в толкоз малко пространство се трансформира в превъзходен метод да понижим количеството на движимостите си до това, от което в действителност се нуждаем. ”

16. Дори в случай че площта на кухнята е 6 кв. м, може да бъде сполучливо оборудвана

„ От дясната страна по цялата стена е конфигурирана кухня от  IKEA с вградени уреди (микровълнова фурна). Кухня на високи крайници. Пространството под кухнята се употребява за предпазване на зеленчуци, буркани. От лявата страна имаше двуместен диван, ледник, климатик, стъклена маса

17. „ Студиото ми е 32 кв. м “

“Апартаментът разполага с 2 дрешника. В едната, затворена от завеса, прибирам прахосмукачка, забрадка и обувки. Другото е изненадващо огромно. Разполага с 2 рафта и релси за облекла, задоволително място за скрин с 3 чекмеджета. Нямам доста неща, само че не бих се считал за минималист. ”

18. Възможност да изненадате приятелите си. Работното място се трансформира в легло с едно придвижване на ръката

19. Моята дребна спалня в Хонг Конг

„ Израснах в Хонконг, тъй че привикнах да се възползвам оптимално от пространството в дребни пространства. Обичам тази стая. Освен когато краката ми допират друга стена, до момента в който дремя. ”

20. “Моят апартамент. На гърба на тази стойка има рафт за книги “

„ Харесва ми концепцията за стелажи – тя разделя пространството и основава уютна зона за спане. “

21. Тази тоалетна има мивка горе за пълнене на казанчето

И мивката не е нужна настрана и икономисва вода.

22. “Уютен нов студиен апартамент. Странни лампи бяха направени като опит от моя някогашен съученик “

23. Дълъг, ненужен килер се трансформира в мъничък, потребен офис

„ Преди беше стаята за отпадъци, само че другата ми половина се нуждаеше от офис, с цел да стартира бизнес. Бюджетът беше към 7 хиляди рубли. Тук можете да видите фотография на това, което е било „ преди “. ”

24. Спестяващ място

25. „ Преобразих моя едностаен апартамент в комфортен дом “

„ Почти всичко тук е ръчно направено, да вземем за пример рафтовете; – килим и стол; или диван втора употреба. Зеленият стол е обичаното ми нещо в къщата. Моите баба и дядо го купиха още през 50-те години, а по-късно един другар оказа помощ да го възстановя – да го покрия със зелен кадифен плат, който купих в интернет. ”

Как „ печелите “ място в дома си? Споделете вашите секрети?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР