Повечето полицаи са като терористи! Упражняват терор върху гражданите. За

...
Повечето полицаи са като терористи! Упражняват терор върху гражданите. За
Коментари Харесай

Лора Караджова: Полицаите са като терористи, тормозят ни

" Повечето служители на реда са като терористи! Упражняват гнет върху жителите. За да се понижи това напрежение, може би би трябвало да се сортират качествени фрагменти. Хора, които в действителност желаят да пазят справедливостта, а не някакви, които да упражняват принуждение ", съобщи Лора Караджова.

Хитовата изпълнителка не е най-големият обожател на полицията у нас и счита, че доста хора се възползват от властта, която имат. " Явно те си мислят, че са по-властни. Упражняват някаква власт върху елементарните хора, като в действителност не си правят работата към хората, които в действителност са съгрешили. Упражняват някакво деяние върху почтени хора от време на време, просто с цел да потвърдят, че са си свършили работата. Нормален човек, вървешком по улицата, се усеща по-скоро обезпокоен, в сравнение с предпазен ", добави тя пред " България Днес ".
Реклама
Изпълнителката на " Повече от всичко " признава, че се държи общително и умерено, когато служители на реда я спрат, и че на нея персонално в никакъв случай не са й правили проблем. Въпреки това наследничката на Йордан Караджов счита, че е извадила шанс с служителите на реда, с които се сблъсквала, и че болшинството не се усеща по този начин. " Човек даже и безусловно нищо да не е направил, разхождайки се по улиците, се усеща виновен, отговорен и изплашен. Мисли, че в случай че някой служител на реда го спре, ще си измисли някакъв проблем, с който да му наруши спокойствието и да го накара да се почувства отговорен. И да го упреква за нещо, което не е направил. Не знам за какво това се случва сега. Това е манталитетът на българската полиция ", безапелационна е певицата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР