Повечето политици изразиха своята готовност, че са тук да решават

...
Повечето политици изразиха своята готовност, че са тук да решават
Коментари Харесай

Янев: Ще подкрепим проф. Габровски персонално като премиер, но кабинета – не

„ Повечето политици показаха своята подготвеност, че са тук да вземат решение проблемите на българите “, сподели водачът на „ Български напредък “

Ще подкрепим проф. Габровски персонално като министър председател, само че кабинета – не. Това съобщи водачът на „ Български напредък “ Стефан Янев.

„ Повечето политици показаха своята подготвеност, че са тук да вземат решение проблемите на българските граждани„, добави той.

„ В основата на тези решения съвсем бяхме единомислещи, че е разговорът. Диалогът, който стартира мъчно. Имаше един миг на борба, който се снижи и се получиха благоприятни условия за разговор. Днес в действителност на процедура виждаме резултатите от този разговор, до каква степен той е съумял, до каква степен този разговор ни води към решения или към следващата поръчка на политическите позиции, които въпреки и ясни, в дадения случай не дават отговор на главния въпрос – как излизаме от политическата рецесия, по какъв начин предлагаме на българските жители да търсим решения, които да дават предвидимост в живота им„, акцентира Янев.

„ Поздравявам ги за номинацията на проф. Габровски, към този момент и ние в Народното събрание да създадем такива жестове и да дадем опция на надпартийните кандидатури “, приключи водачът на „ Български напредък “.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР