Повечето жени имат ярки цветове в гардероба, които ги плашат,

...
Повечето жени имат ярки цветове в гардероба, които ги плашат,
Коментари Харесай

10 съвета от стилистите на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, които можете да вземете под внимание

Повечето дами имат ярки цветове в дрешника, които ги плашат, само че не и Кейт. Червеното е един от обичаните цветове на херцогинята, който тя употребява както в ежедневната, по този начин и във вечерната визия. Аленото се харесва и на Меган. Струва си да се означи, че дамите имат изцяло разнообразни цветови видове, само че вярно подбраният колорит прави всяка визия стилна.

2. Костюми в разнообразни вариации

Дамският костюм е един тип фешън униформа. Кралският статус задължава Кейт да се придържа към класическия непоколебим жанр – тя има десетки костюми с панталони и поли. В същото време принцесата избира поли с дължина над коляното, а самата визия постоянно добавя с вталени жакети. Меган следва нейния образец.

3. Sheath рокля/Тясна рокля

Този вид рокля е типичен в женския дрешник, което, несъмнено, е известно на английските дами. Тази универсална рокля крие добре минусите на фигурата, удължава силуета, прави облика мекушав. Кейт постоянно избира такава ролкя за публични мотиви, като избира неутрални нюанси.

4. Пастелни нюанси, съчетавани с цвета на кожата

В облиците на Кейт Мидълтън постоянно има леки, светлосини нюанси, които, несъмнено, й подхождат.

Що се отнася до Меган, тя избра за себе си друга гама – разнородни кафяво-бежови тонове.

5. Монохромни визии

Монохромните платове се съчетават идеално със комплицирани кройки и назад. Тази композиция не натоварва визията, което я прави елегантна и изискана.

6. Скини панталон и бяла риза

Дамската риза е класическа дреха в женския дрешник. Винаги стилно наподобяват  скини панталонът и бялата риза, която може да бъде сменена с блуза. Като акценти – дребни аксесоари, а цветът на ризата може да бъде наследник или бял.

7. Бяло

Бялото цялостни ли? Въобще не! В актуалната мода total white look работи идеално освен за вечерните, само че и за ежедневните излизания. И с цел да не се слеете с тоалета, просто прибавете дребен ослепителен акцент.

8. Палтото като основа на връхните облекла

Палтото е типичен детайл в дамския дрешник, което е комфортно за носене в интервала сред сезоните.

9. Флорален принт

Традиционният флорален принт в композиция с ефирна рокля е различен обичан облик на кралските дами. Той наподобява по едно и също време семпло, елегантно и стилно. Между другото, флоралният принт подхожда на всеки цветови вид.

10. Червило

Лек искра, червило в нежни нюанси или цялостното му неявяване е истинската визитна карта на Кейт. В грима херцогинята избира да се концентрира върху очите. Меган постоянно употребява същата техника, замествайки наситените нюанси с натуралните. Тази алтернатива е подобаваща за бизнес срещи, дневни и вечерни излизания и даже публични събития.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР